Thursday, May 6, 2010

entry utk c lisa ( i mekap uolll)

Haloooooo...............


Nah Lisa!! Ini gambar yg kau nanti2 kan itu. Gambar tepi2 jak. Dari depan nampak boolat pulak muka ku. Pulak la... padahal mmg bulat.

To the rest of u enjoy la tgk muka aku sampai lebam. I will update this entry beserta lebih byk gmbar muka ku ni once i abis kerja nnt. Itu pun kalau rajin.





4.30pm


11.30pm


Ini i mekap sendiri tauuuu!




Adios...................


p/s: terima kasih siapa yg ada hati mau komen mekap aku cantek. aku sedar itu!




x.o.x.o

11 comments:

Alicia Kee said...

baa okeh la ba jugak ni.. ndak da la mcm tepung gomak.. sudah ku call dia.. tp next time la aku pigi... baru2 ni dia suruh dtg tp aku sibuk

booh7979 said...

Nice touched! match ngan kaler baju ko tu.

Cik Emi said...

cantik tom!

Daddy + Mummy said...

wah..byk sdh kemajuan kwnku 1 nie..santek bah geng!

SJB said...

Pretty :D.

TopsyTurvyMum said...

ewaahh..berani kata tak cantikk?? hehe...

mabeles uols!!!!

Myelsakee said...

bagus! ada kemajuan...hehehe..wei ada benda yg aku mau bincang sama kau ni...macam mana mau contact kau>> aku msg d fb lah ok

melin melinda said...

wah..dewi dah kurus lah...muka nampak runcing je...apa rahsianya...meh lah kongsi...

d.a.m.i.q.u.l.a said...

tom makin hot pas kawen ni,hehe

Anor@Nad said...

Sgt sgt sweet .. i like

eynda said...

Cun!!