Monday, May 17, 2010


Aku paling benci adegan ni!!!


Ya.... emo sampai xsempat bg salam.



Adegan sorg naik bus, sorg tunggu kat bawah. Lambai2... nangis2... Tp semalam hiba wa tell u. Feeling lain macham. Eh! Apasal laki ko naik bus ha?? Katanya kuli kapal terbang... Nnt2 la aku cerita. Episod akan datang kot. kalau ada la... ;p


Actually skrg ni iol suda berada d Penang. Demi mu kerja...............

T___T

Mak sedih.................

Hek eleh!! Sekejap jak pun kecoh la ko ni perempuan.

Sekejap ko ckp??!! 3bulan hokay!!! sabtu ahad bole la balik kl. ;p

Tp sejak berhijrah ke KL, mak suda biasa dgn budaya KL. Xbest la penang ni. Huahuahua... mintak tampar punya ayat. Xda la.. sejak i move to kl, belum pernah aku berpisah dgn c Addy lama2. Paling lama time dia kerja OT la. Itu pun resah gelisah, gundah gulana, tidur xlena, makan xhadam aku dbuatnya. Kadang2 laki aku g main tennis (balik pkl 11malam) tu pun aku hangin. Ini pulak terpisah 4jam jauhnya.



Laki ku yg tercinta,
By, all these while i depend so much on u. U spoilt me too much. But i love it! Jgn pernah berhenti to manjakan me ya. ;p

Tiada lagik org yang akan mengejutkan kamek dari sofa depan tv supaya bgn n tidur dlm bilik. I tau bbrp kali u attempt utk angkat i but last2 u kejutkan i jugak sbb i berat sgt. Thanks sayang.

Tiada lagik org selimut kan kamek setiap malam. Walaupun kadang2 i rasa panas but i buat2 selesa jak takut u kecik ati. but bila dah comfirm u tido, i lucutkan selimut tu lagik. Suprisingly bila u tersedar u akan selimut kan i semula. Sweet.......

Xda lagik bunyi alarm clock hp u yg annoying tu. Annoying gila sampai i rasa mau hempas hp tu ke lantai. tp i sedar, i blum mampu belikan u hp baru. Nnt la bila i mampu, tau la nasib kau hp. Event utk alarm clock tu sungguh melucukan.. Masih lagik ada sahur, imsak malahan pudu. Walaupun hakikatnya suda 7bulan u xperlu amik i d pudu. Miss u!

Xda lagik geng i tgk dvd tiap2 malam. I suka bila u pilih dvd, semua best2. Bila i yg pilih dvd, semua mcm celaka. U suka pilih dvd cita seram sampai i terpaksa berpura pura melipat baju setiap kali kita tgk dvd. supaya bila sound effect seram keluar i terus konon2 la lipat baju jurus ke-8 sampai tertutup mata i dgn kain. xda la ketara sgt i loser. But u dah tau dah taktik i ni kan... aisey... Apa2 pun ada hikmah nya, kalau tidak, kain kita pasti setinggi everest.

Xda lagik akaun maybank yg i bole guna utk beli pizza from pizza hut yg buy 1 free 1 tu. Sampai hati u gelak kan i bila i ckp, i can still order pizza n charge on ur maybank2u tanpa u tau. ya ya... i terlupa kalau mau beli tu kena masukkan TAC number.

Apa lagik eh...... hmmmm... yg paling miss, ur hug time tido. Walaupun tgn u sampai cramp sbb i tindih tp u tetap x insaf2 utk peluk i.




Tp sampai hati u reply i mcm ni slepas penat i mcipta madah2 d atas sambil buat muka seposen mintak d belikan rambut supaya bole demam n dpt MC so xperlu g Penang,



xda lagik orang yg iron my baju~!!


Apa?????!!! ggrrrrrrrrrrrrrrrrr......................


wanita kesepian,

5 comments:

Anor@Nad said...

Ohhhh this entry is just so sweet ...

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

hahaha.. ye pegi tido luar sekarang wahai encik suami. hehehe.. penat berjiwa-jiwa skali tu jawapan hampeh tak hengat.

sandal kecik said...

hi tom..nnt ada ms jwb tag

SJB said...

Kesiannya you keseorangan huhu. Jangan sedih k I'm sure your hubby teringat ingat kat you too.

eynda said...

Haaa...sungguh seksa kalau duduk berjauhan kannn...hehe...btw..itu la sifat wanita...dan itu la sifat lelaki hehe...takkan sama apa yg ada dlm pikiran :-p