Sunday, April 25, 2010

i'm a celebrity. let me outa here!!!



Hola....


hows ur weekend peeps?
Nvm... dont tell me here. i'll read ur blog later.
cheeeewah!


Selepas d congak congak jongak semalam adalah hari gaji sedooonia.
tp

T_____T

Aku punya gaji blum masuk sbb kami gaji sblm 7hb.
Tp aku xkesah pun.............. gaji laki ku gaji ku jua. gaji ku TETAP gaji ku.
So aku punya la memelen (memplan) utk berjimba sebuas hati weekend ni.
ya... secara buas ok!


Smalam aku seharian d rumah jak.
Lama xspend time dgn rumah secara berkualiti.
Rumah pun xnampak mcm syurga suda.
Serabut!!!
Sblm c Addy carik syurga lain maka harusla.........
bla bla bla bla *&^%$!


Hari ni aku mau kluar bersoooka ria sbb smalam baru dpt elaun
*muaaaah mhuaaaaah laki ku*
so aku pun bersiap secara besar2an.
mekap secara over2an.
ajak fifi skali walaupun blum tau mau pegi mana.


carik kunci rumah...
selongkar beg!
atas meja makan!
atas mini bar!
dlm bilik!
atas meja tv!
hatta atas sofa skali pun.


huawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
T___T
xjumpa!!


pikir2!!!
try ingat!!
hmm.......... smalam dating dgn Addy.
Jumpa Addy depan kedai d bawah.
So dats mean aku ada bwk kunci rumah kuar smlm.
Mayb ttingaal d kereta Addy la!
Nvm... sbb hari ni Addy naik motor g kerja.

Huuuuwaaaaaaaaaaaa

T___T

mcm mn aku mau kluar rumah kalau grill kena mangga dari luar.


Call Addy!
Buat2 suara sedih.
Tp Addy abis kerja pukul 7pm.
Buat suara lebih sedih n sayu ala2 bersamaMu mmg tangkap leleh la.

Sabar ya by...... skrg masih kerja. tunggu ya... 7malam kamek (bukan kemek ok) balit.


Natijah nya... aku terkurung d rmah sendiri.
Menyampah tau!
Mekap cun2 (cun kah?) semata mata utk tgk JOZAN.

Lepas tu dlm kepala tak abis2 pikir makan
Mulut tak abis abis mengunyah.
Lepas nasik goreng
Anggur
Lepas tu nasik goreng lagik
lepas tu mangga 2 bijik
skrg makan kacang2 pulak sambil terpikir mau masak meggi.

Cepat la jam 7!!
Bahaya duduk d syooorga ni lama2.
Tgk la ni!!!



picture: nov 2008

Lepas duduk syooorga lama2
*
*
*

march 2010



x.o.x.o


9 comments:

~ mima ~ said...

HA HA HA 80x

(lum abis ketawa sambil guling2 dlantai)

bulanbintangkejora said...

sis tommm!!!hahaha...
ape sudah jd... tp sure maintain hot kn..=)

Ella said...

tom...
betul ke tu tom yg pic bawah tu?.

hmm..senasib kita kalau betul itu tom..

Maharani said...

sis ella: mana bole snasib kalau sy xpregnant lagik. huwaa,aaa!

T______T

kalau org tgk2, tom buat2 usap perut jer. kengkonon la berisi. padahal berisi lemak manis jer!!

melin melinda said...

Adui Dewi,

kalau benar gambar dibawah itu kamu, adeh...Berisi nya kamu.....janganlah tiru sis melin ni, sis melin memang sedia gemuk....

I want to see the hot Dewi....

SJB said...

Cantiknya dress tu.

sandal kecik said...

hahahahhaa..bahaya gak duk lama lama tu...sian nya terkurung lam umah sndiri..

tom..lenkali wat kunci spare byk byk hahah

fara said...

kak tom apa sudah jadi?...xpa xpa akak tetap gojes

eynda said...

Adakah gambar last itu kamu??? Wah!! Akak ada geng!! :-D