Friday, April 2, 2010

Rambatan d Bata Warehouse Sale

Hollla...............



Nah! bole pegang kan azam aku. Terus update blog hari ni. Hokey la lurus ke titik (straight to the point)..

Semalam aku berpeluang menjenguk Bata Warehouse sale d PJ Trade Centre. Walaupun sale semalam d buka hanya utk pekerja bangunan tersebut sahaja tp peduli apa la aku. Tapi maaf d sana aku xambil gmbr pun. Xkuasa aku g sale ambil gmbr.

D area luar ada byk kasut sekolah. Nah!! ibu2 bapak2 bapok2 bole la memborong kasu sekolah utk anak anda d sini. Kasut budak2 kecik yg cute miut pun byk. Brand bubble gummers & bbrp brand kanak2 lain nya. Eh! dulu aku matrik pakai selipar bubble gummers tau. Terus feeling2 cute.

D bahagian dlm ada beg2 brand bata berharga RM10 (cantik jugak tp ada stain pink2) & RM20 saja. Tp kaler limited edition ckit. Ada kaler putih n coklat jak. Coklat pun tgl nyawa2 ikan jak. Rasanya skrg ni ( time aku menaip ni) abis la suda kaler coklat tu.

Kasut2 wanita ada dr range BATA, PRIMAVERA (i looike sbb byk bling2) , clarks (tp ini pun mcm telur d hujung tanduk saja bilangan nya). Kasut lelaki aku tak check pulak brand apa.

Tapi yg best ada byk kasut sukan. Siapa2 yg bercadang join gym kah atau mmg mencari kasut sukan tu bole la dtg cni. Ada 50% diskaun ada mmg fix harga (fix pun RM30 saja). 1st round aku jeling2 jak sbb banker kesayangan blum sampai.

Bila banker call, aku pun dtg seround lagik. Tp tuuuu dia. Banker kesayangan tunggu aku siap dgn kotak kasut d tgn tu. OoooooOOooo... shopping dulu!! Dia suda rembat kasut tennis yg mmg selama ni dia carik.

Nah ini kasut nya.


Reebok bok bok bok ok. Bukan brand BATA!
Eh! ko tgk tu ada sticker 50% discount



Gila kuasa bg pandangan tepi pulak. hahaha...



Nah! ini harga b4 less. So after less jd RM100 jak.
Hahaha...
ko byr pun sambil hahahaha jugk.



Ini pun rembat 2pasang jak sbb lunch smlm aku suda beli stockin d jusco 2 pasang.


RM10 & RM5
hahaha..
eh! suka nya ahahahaa.....


Untuk aku?? Kalau ikutkan hati mmg mau merembat primavera sbb ada 2-3 pasang yg berkenan d mata jatuh ke hati. I really couldnt chose 1 tp mau terus rembat 2psg terus. Takut kalau rembat 1 dulu yg lain merajuk pulak. hahaha... Tp keseganan dgn c Addy. Eh! segan dgn laki sendiri?? Kata banker..... Aku kalau bab2 membazir xbuat depan c Addy. Tp ada jgk la aku ambil. Bukan tgn kosong.


Ni nah!!

Justify FullCluth primavera
rm30 saja
hahahaaha...



1st round ada cluth kaler hitam tp 2nd round aku pegi tu suda hilang pulak tu kaler hitam. Kaler apa ni pun aku xpasti. Mau pakai bila pun aku xtau. Tp hentam saja la.


Ptg ni aku pegi lagik!! jom3.....




x.o.x.o

1 comment:

SJB said...

Wah..semua pun murah murah kan. Suka saya dengan kasut Reebok tu :D.