Thursday, March 4, 2010

Tolong suggest the best salon for rebonding


Hola...........


Straight to the point la ok. malas kona2 lagik. Aku tgh mencarik salon yg best utk REBONDING sbb rambut ku skrg ni ckit lagik mcm sabut kelapa. Kriteria salon itu harus la:


1) Rambut aku akan jd smooth and silky bukan kejang kejung keras mcm sabut kena rebonding

Itu jak kriteria yg aku perlukan. Dan ia harus la dijamin 100% tanpa ragu2. Kalau ko rasa 50-50 tu xpayah. Nnt rambut aku hancur, aku kasi botak kau! Hah!! takut....... gila! mintak tolong tp siap ugut2 lagik. Org mau tolong pun terus kensel. But seriuosly i dont wanna gamble with my hair ok.

Actually i was thinking mau buat d Penang saja sbb di sana ada fav salon yg buat Korean rebonding katanya. Tempat aku berrebonding selama ini. Tapi kalau pikir balik, kalau drive pegi-balik suda RM200++ . Hmmmm......... Mcm xberbaloi kan. SO PLEASE HELP ME!!!

Oh! ya tarikh tutup utk pertanyaan ini adalah besok pagi B4 5am. Hahaha... Kalau tidak................... See u in court! eh!! See u in Penang!!


p/s: thanks!!



x.o.x.o

5 comments:

rara said...

semangat nya siap nak gi penang tu.. hahaha..
tom, pegi la nurul shukor touch. dia buat cantik jugak. rara slalu buat kat miko pon ok. dua2 gerenti tak keras kejung.

Maharani said...

hahaha..... mmg pun. tak sanggup mak rambut keras2 nok. kedai nurul shukor kat mana? miko? adeyy....

SJB said...

Sorry can't help you. Tapi kalau you here ahhhh lain lah cerita (^_*).

Good luck.

eynda said...

Dah buat rebonding atau dah naik court?? :-p

Mimie Hamdan said...

KLCC... saw... carik sam.... tommy klu nak kaler mmg pergi kat dia... rebonding tak pernah dan dah lama tak wat... huhuh...