Thursday, March 4, 2010

Mari bercuti lagik!

Wehoooo...............


Sekarang ni aku tgh busy menggodek godek website Air A.sia!!! Tahukah anda, anda bole melancong ke


Lon.don for only RM3816

Ma.cau for only RM326

B.ali for only Rm326

Ban.gkok for RM296

Bru
.nei for RM296

Ph.uket RM294

Lang.kawi Rm36?!!!



Tiket2 di atas untuk 2 ORANG DEWASA ya dan juga tiket adalah RETURN a.k.a PERGI-BALIK!! gila ko!!! Eh! ko tidak gila. Aku yg gila. Sekarang suda jam 3.30am tapi masih berkerja keras tgk tiket2 promo. Tapi membeli nya tidak! hahaha... ok2... aku tipu. Mana bole x beli beb. At least Langkawi pun jadi la kan. Tiket bas lagik mahal bah! Tapi...............


jeng......


jeng......


jeng......

Eh! nnt saja la kau tau aku beli tiket pegi mana sbb laaaaaaaaaaaaaama lagik tu. Bukan Jakarta atau Bandung la. Mmg aku teringin pegi sana sbb aku tengok org yg suda pegi Bandung tu terus addicted pegi Bandung lagik dan lagik dan lagik. Balik kampung x addicted mcm tu. Perghhh! Berhantu btul Bandung tu. Aku takut hantu so tak payah le pegi. Hahaha...

Oh ya! tiket balik raya aku suda beli last month lagik. RM196 utk dua org pegi-balik. So aku tgh tunggu raya la ni. Mama mentua ku.... jgn risau, kali ni kami xbalik pagi2 raya lagik. Bole la kita sembahyang raya bersama sama sambil menjual baju kepada jiran tetangga.

Bah ok la. Kesian c Addy tidur atas Gintell tu. Berlipat lipat suda badannya mcm udang. Pandai2 la kamu p tgk promo tu ya. Byeeeeeeeeee..............






p/s: Yeahhhh! aku suda update blog!



x.o.x.o

3 comments:

SJB said...

Wah...semua pun murah murah kan. Ehhh best oh.

Boleh saya imagine oh si Addy tu badan dia berlipat lipat macam udang hahahahah. Lucu lucu.

iNa said...

tggu promo 0 fare aa x lame lg...
lg murah2 tau dr promo skrg..hehe..biase ina g jln amik promo 0 seat ni...cpt2 grab..

Anor@Nad said...

Kejung keras mcm sabut ha hah a lawak lar you nih

Btw, naper takleh masuk your online shop ek???