Sunday, March 7, 2010

Sedang Merebonding.

Hahaha...... xda org berani suggest aku salon pun except rara. Thank my dear Rara. U are the ultimate Salon expert. Byk baca ur post kat forum cari. N now............ here i am at Nurul Syukor Salon at Ampang.

Punya la susah mau sampai sampai Ampang ni. I kan drive sendiri. C Addy kerja. Aku pulak mana la tau jalan sampai Ampang2 ni. Tapi hentam saja la labu... kalau tidak kena drive all the way to Penang pulak. Aku google siap2 semalam. Tp xda la print. Semua save dalam kepala otak aku jak. Sekali.................. tu dia!!! D KL pulak byk jalan tutup sbb Le Tour DLangkawi. Berterabur peta dlm otak aku. Urghhhhhhh!!! Corrupt! Tapi aku kan pemberani, sesat2 no hal. Kena hon buat2 macho sambil makan muruku yg lemau masuk angin. Sampai Ampang pulak, tawaf la aku d Ampang point dari ground sampai tingkat tertinggi tp belum sampai d kerajaan langit lagi la. Rupa2 nya d belakang Ampang Point!! hahaha....

Result?? belum bole bgtau lagik sbb skrg dlm fasa 'in progress' lagik. Tunggu peminat!

Eh! Now diorg ada promotion sempena anniversary katanya. My rebonding + cut + 2kali treatment + hair shine = RM250. Walaupun d Penang aku dapat RM180 jak tp kalau kena drive pigi Penang tu.......Eh! balik2 ulang ayat yg sama. Sebenarnya rindu mau makan char kue teow, tandori n ayam penyet.


Treatment = Rm65 (utk rambut yg ciput & pendek mcm aku la)
Treatment tp bawak ubat treatment sendiri =RM25



Itu jak aku tau sbb itu pun aku curi2 dgr conversation org. Hahaha...

Sebenarnya aku lapar bah ni. Konon2 aku tapau la ubi goreng tepi jalan tadi. Jangan mempertikaikan tepi jalan tu bersih kah, xda habuk kah, sendiri mau tau la. Tapi kan... aku malu mau kasi keluar. Ada dalam beg. Terasa mcm mama c Tanggang pulak bwk mknn kampung dlm plastik merah.


OK la... See you later with my new hair!




x.o.x.o

5 comments:

SJB said...

Ambil picture k :D

rara said...

ishh tom.. salon expert? buat malu jek.. hahaha... ni rambut tgh buruk gila lama tak gi salon...
nak tgk rambut baru plis!!!

eynda said...

Berani betul hentam jalan pi ampang sana...sampai pulak tu! Kalau akak ntah mana2 sesat haha...gambar rambut baru please!

melin melinda said...

yesh..sokong undian ramai...mau tengok gambar rambut baru bah......

Ella said...

tom..
nak tgk rambut baru please.....

i pun ada a few times g NS sbb dkt ngan umah..
Tp reboding etc ak penah buat kt situ. Penah kaler ,wash & blow,

tak sbr lg 25 hr nak buat rambut gak!....

show us ur new hair ok...