Thursday, March 11, 2010

The return of the..........



SHOULDER PAD!!!


Ha.... skrg ni 80's are in. Contohnya the shoulder pad. But modified ckit nampak lagi cun & kemas la banding dgn shoulder pad time 80's tu. Siapa yg very into trend misti dapatkan ini ya!!! mana mau carik??? Dorothy Perkins ada. Stella McCartney 2010 collection ada. Tp harga sendiri mau igt la. Oleh itu.......



Look at them!


Look at VB!



Stella McCartney collection


jeng

jeng

jeng
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

shoulder pad from Maharanilicious. ;p

3 gorgeous colour to choose.
Free size (can fit up to L)
Price?? laugh your A*s out baby!
its only RM40! (not including postage of course)



The Pretty Purple



The Hot Pink



The Sweet Gray



For those yg tertanya tanya sama ada maharanilicous ni hidup lagik kah tidak since the blog is hidup segan mati tak mahu... Sorry guys. The blog is under renovation. Bila nak siap tak tau la. Hopefully 2010 will bring more success to maharanilicious in bringing the trendy clothes for u guys!


Maaf! yg seperti ini blum djumpai.

*

*

*

*





4 comments:

eynda said...

Teringat zaman dulu2 pakai baju mesti kena ada span keras haha...tapi baju2 yg in-trend sekarang ni tak sesuai dgn akak la pulak :-p

Lady of Leisure said...

lady kalau baju kurung wajib nak span keras heheheh... kemudian baru selendang terletak cantik..
:)

SJB said...

Cantik juga kan. Tapi entah lah kalau saya mahu pakai begini hehehe.

m@ said...

sngt meroyan dgn bju style gni....
tp apakandaya lengan besar terus x nmpk ekkeke