Thursday, February 25, 2010

Da.yang Nur.Faizah Show.case



Yuhuuuu........


Dia dtg lagik...... Yeah! Dayang Nur.faizah's Showcase!!! What is more interesting this time around is.....................

featuring Marcell.


Aku suka lagu Sayang diorg. Kalau malam tu nyanyi lagu Hanya Memuji misti best kan.

Ni ha poster showcase tu




Kalau kau rajin p sana bole la dpt poster n poskad. Kalau rajin lagik Q bole ambil gambar then autograph (yg aku xpernah pun rajin). Koseeeer mau berbaris ok.


Tapi nak bagitau something. Yang AKU TIDAK DAPAT PEGI ya Puan Alicia Kee (ni bukan penyanyi org putih tu tapi made in tawau punyaaa). Kau tau kenapa??? Tu bah..... kau tgk la harga tiket tu.


RM80 / perperson !!!



Kalau kami laki bini suda RM160. Huiiishhhh... Mahal bah tu. C Addy ckp tambah ckit jak bole tgk konsert BABYFACE. Yeah people.... BABYFACE is coming to KL Convention Centre this March. Tp itu pun xtau la kalau dpt pegi sbb tiket paling murah, seat berterabur (free seating bah) pun RM153. Aku kalau dpt bonus mmg la mau belanja c Addy, tp bonus aku... hahahahahahahahahahaha... aku pun xtau la itu bonus kah atau wang ihsan. hahaha... sudah merepek.


What so big deal with Dayang ni sampai every year kami MUSTI pegi?? Best bah dia tu!! Serius best! I never missed her showcase since 2007. C Addy??? hmmmm.... since forever xpernah miss. Ni nasib baik MIL aku xda, kalau ada gerenti kami pegi... bertiga pulak.

T__T



ok. aku mau p mkn. kompeni aku ada makan2 chinese new year. Bukan company aku sponsor okkkk... kami collect duit. Ada KFC, ada bahulu, ada Yeee Sang, ada lucky draw ada sesi karaoke. Wehoooo....




p/s: Ngah Nona.... salam jak dgn Nandong. huhu...


x.o.x.o

7 comments:

POSH76 said...

mesti bess konsert ni hehe

beb thanks fyi

Alicia Kee said...

80?? cisshh indon jak pon mau add lagi 40 ka... huhhh klu gitu akupon mau pikir 2 kali la.. aku jugak laki bini 160.. bagus aku pigi makan kasi kenyang perut... klu ndak pon ko dtg la awal utk dinner lpas tu jgn la ko keluar hahaha

Maharani said...

posh: yeahhh... tp huhu.. xmampu beb!

Maharani said...

lisa: mahal kan?? gila bah. nnt sampai sana gerenti mo makan2 lagik. adehh... xpa la. lenkali la kita pigi yg bulan july. mcm tahun lalu.

Alicia Kee said...

tu la tidak kepingin aku tgk si indon tu.. byk indon bertempiaran d pudu...

SJB said...

Mahalnya.

Uncle Lee said...

Hi Maharani, love your name. Pronouncing it sure will bring the moon up an hour early, ha ha.
Noticed you from Penang?
I have always loved Penang....
You have a pleasant week, and keep a song in your heart. Best regards, Lee.