Thursday, February 25, 2010

My Gucci....

Hehehehe....

Ko ni masuk cni konon2 dpt tengok handbag gucci aku la ya... Paling koman pun sunglass gucci . Atau pun MLM mana la aku join ni sbb tu tiba2 bole beli gucci kan. Hahaha.... Kirim salam!! Mungkin ko dtg lagik 10tahun la baru ko bole tgk handbag gucci aku. Itu pun kalau mampu. Wah! 10 tahun lagik means 2020... Aku suda 39thn. Aisey... xready! hmmmm.... Kalau tahun depan dapat anak... anak aku baru umur 9tahun la thn 2020 tu? heh! ok2.. Ini jak Gucci yg aku ada.

Ya! i envy you sbb mau masuk 2 botol aku pakai perfume tp masih x cantik macam ko.

Cerita nya bermula begini.... **pliggg**

Sudah menjadi kebiasaan aku sblm tidur misti pakai ODORONO. ODORONO???? Hahaha... comel kan odorono. Itu aku blajar dari c Addy bah tu. Odorono tu deodorant ketiak. Kena la wangi2 kan. baru confident peluk laki xkena reject.

Malam tu (beberapa mlm yg lalu la cerita ni berlaku), aku mau menidur d katil. C Addy baru kelam kelibut gosok mata, menggeliat, cari spek, mau masuk bilik sbb kami mmg bagi chance dgn TV utk menonton kami setiap malam. Jgn risau xda aksi 18SG, 18PA, 18PL dtayangkan. 18SX jika tv itu bernasib baik. hahaha... Ok2.... sila continue sblm pembaca merasa mual2. Eh! mcm mn suda mo continue ni. Tu la byk merepek seja kan. Ok2... So konon2 aku mau mjimat current la malam so xmau ON lampu bilik. Meraba raba la aku dlm kegelapan tu mencari odorono. Begitu la gigih nya aku mau bjimat tuan2 dan puan. Sekali.......


Kepang!!! Kechinggg!!!

Nah!! itu dia.......





Walaupun sound effect mcm xmenepati jalan cerita tp abaikan la sbb ia tetap berlaku. Perfume ku suda kembang.... eh! suda pecah bah. Baru la kelam kabut mo kasi ON lampu. Sebab masih mengharap yg pecah itu adalah perfume c Addy. Sebab dia ada byk perfume & kalau dia xda perfume pun peduli apa la aku. Biar xda perempuan berani dekat dgn dia d tempat kerja. hahahaha.... Tapi..... apa kan daya...


Baru pakai dlm 10% saja pulak tu. Sudah la yg 100ml. Ambil botol yg pecah tu then simpan balik atas meja.




Bagitau Addy. Konon2 supaya dia kesian la then bg duit suruh beli baru.

Oooo... baby beli yg baru.

Heh!!!! aku pulak kena beli sendiri??? Mmg la pun. Salah aku. Baik la.....

Then dia pun membuang botol yg pecah tu. Sblm sampai tong sampah aku pun...

JGN BUANG!!

Ada lagik tu belen2 ckit bole la korek ckit2 utk bbrp hari ni. Itu jak la cerita aku yg memakan masa dua hari utk dtaip.




p/s: Bilik aku wangiiiiiiiiiiiiiii skrg ni. Rasa mo golek2 d lantai sblm pigi kerja.



x.o.x.o

4 comments:

bulanbintangkejora said...

alahai......
sayangnyeeee

TopsyTurvy Mum said...

k rox lak si akmal mengabihkan makeup remover shu eumura...baru je buka botol tu.. baru pakai 2 kali x silap..
tetiba dah tinggal suku botol!!

dia buat apa tauu?????





konon2 gel rambut..sesuka hati mak dia nak pam byk mana...grrrr!!

melin melinda said...

alah sayang nya....da lah mahal....

but the worf ODORONO tu, mmg org dolu2 panggil deodarant camtu...mmg cute kn?

eynda said...

Hehehe...dah lama tak dengar perkataan ODORONO :-p