Friday, January 29, 2010

BATA WAREHOUSE SALE! BERBALOI BALOI.........


Rakyat jelata sekalian!!! Ada BATA Warehouse sale skrg!!

LOCATION: PJ TRADE CENTER Align Center
TIME: 10am to 10pm
only from 28-30th January 2010!!

MARIE CLAIRE, NIKE, CLARKS, ADIDAS, REEBOK, PUMA, bla bla bla... aku x igt!


Cepat2!!! Sbb smlm diorg ckp stock limited. No top up!!

My review:

Berbaloi baloi... u can get MARIE CLAIRE SHOE / BAG from as low as RM30. Kasut sukan Adidas, NIKE & reebok from RM50. RM50 bukan yg buruk tahap kasi free pun xmau tau. Cantek, baru n stylish.... Tp ada yg xda saiz la. Biasa la tu warehouse sale kan. Clarks price started at RM130.

Best!! Sbb xda org. Or mayb sbb smlm 1st day kot so xramai yg tau sale ni. So xda la aku bersesak sesak smlm. Kaunter pun kosong jak... Xpayah Q mcm ular.

Bawak CASH! bcoz smlm diorg xterima CC.

Smlm org mmg memborong mcm tiada esok bagi mu jak dlm tu. Kecuali aku la sbb rumah ku melambai lambai kasi igt ada lagik esok dan byk2 tahun mendtg utk byr hutang. huhu... Staff yg menjual tu pun berkotak kotak bkasut diorg beli.

Location??? Tu ha... MENARA MUSTAPHA KAMAL kalau ko tgk dr arah IKEA, kalau drpada LDP, ko tgk tulisan besar bapak gajah tulis BATA... itu la dia. Parking pun byk. Jgn risau. Area tu pun cantek jgk.

Semalam aku masuk sampai 3kali. Sampai pak guard tu pun kenal. Waktu diorg sudah tutup pintu pun aku rempuh jgk sbb SantaAddy dtg bwk cash. yeahhhh! Guard tu pun terpaksa redha jak. Tp x sia2 ko sbb both of us rembat kasut sukan.

Ari ni aku pegi lagik. Addy pesan kalau ada tgk kasut tennis belikan dia. Heh!!! Wehoooo... GREENLIGHT for the 1st time utk shopping.




p/s: i try to google tp xjumpa pun iklan sale ni.
p/ss: hasil belian aku? nnt... sembunyi dlm bonet dulu. nnt bila suda reda... baru aku tepek.. pssst.... jgn bgtau c Addy!



x.o.x.o



2 comments:

i L a said...

kalau sudah husband kakak baca entry ni, baru boleh kasi keluar dari bonet.. hehee

TopsyTurvy Mum said...

mintak no si Addy..aku mau repot sama dia...