Friday, June 5, 2009

Hi perempuan!

I just received a phone call. Tp org yg call tu diam2 pulak. mcm mau dgr suara aku dulu la tu. So i said 'hello... helloo.... hellloo..."

eh.. ah.. can i speak to Dewi pls..

Yes. Dewi Speaking.

eh! Sorry2.. wrong number.

tuuuut tutttttt....

Pelik la pulak. Dah sah2 ko carik Dewi kan. Aku la dewi. Kah dlm phonebook ko ada byk Dewi ni? atau...




ni bini siapa pulak yg jeles phone number aku ada dlm hp laki dia ni?? Incik Addy, ini awek ko yg nomot brapa pulak ni call2??




L.O.V.E,

4 comments:

nona said...

hahaha...ade la tu secret admire kat cni yg kol...

Maharani said...

ko eh? hehehe... ko dgr suara aku yg sodap berlemak eh??

Anor@Nad said...

Hih hi hhih ramai orang sewel dlm donia ini

Topsy-Turvy Mum said...

tak bekk ko tom sangka tu gf En Addy...

minah sengal tak reti cover line..kok ye pun wat ler cam line tak clear..pastu putus jer...hehehe