Wednesday, March 25, 2009

PROMO MAS

Sebelum tom gerak ni nak promo ckit. Xmau pun xper. Bukan aku rugi pun. Kamu jugak.

Ni haaa... sapa2 plan mau pegi mana2 naik MAS sila habaq kat aku. Bole dpt harga lebih murah dr AA. Staff rate gitu. Siapa2 yg ada family MAS tu pasti tau rate diorg mmg vogeh d vass. Ini adalah untuk memenuhi tempat duduk yg kosong dlm flight tu. Ini promo terkini MAS. Contoh kemurahan nya?? KL-LONDON rm550 one way?? mcm mn??

OK!! selamat bercuti kepada diri ku sendiri. Segala pertanyaan tidak akan d layan sama sekali. Haha!!! Ok... akan dlayan hari isnin ok.


3 comments:

Bimbo said...

erkkkk

tom!!! sis mau la tiket mas..utk adik sis balik raya ni ..KL -KCH brapa? aku ngan laki ku pakai duit gomen..tapi adikku takkan nak naik AA sorang2.nanti bapak ku marah .ehehe.nanti ko tolong tanya ya tom..sayanggg tommm!! have a safe journey !

melin melinda said...

LaQueen

tiket KL- perth return baper...
utk 30 april - 10 Mei...

thanks.

Maharani said...

sis bim: bole saja!!!

sis melin: Total price including tax: MYR 1232.00