Tuesday, March 24, 2009

Besok aku balik tawau

Yuhuuuu....

Besok aku blaik Tawau!! So harus la xda update smpai hari isnin!! Mcm la kamu kesah. kan hahahaha!

Skejap lagik aku mau mengepack barang. Tp xla byk. setakat sebag kecik jak. Mungkin sbb sudah tua kan maka kalau bwk baju mmg cukup2 jak.



Ini jak la benda aku mau bawak balik besok

1) Sijil Lahir. Mau buat passport bah. Satu tahun suda terdelay ni.

2) Iron rambut. I tak bole hidup tanpa iron rambut gitu. Xsuka rambut xkemas. Rimas.

3) Hair Dryer. Sbb tak sanggup tunggu rambut kering sendiri. Nnt kalau xperasan rambut suda berubah jadi rambut singa.

4) Baju untuk khamis siang, jumaat siang, jumaat malam, sabtu siang, sabtu malam, ahad! Semua ada 6 pasang saja.

5) Selipar. Sbb org rumah aku kasut besar gajah. Padahal anak abg ku tu baru lepas SPM

6) Comfoter set (utk kawen i gitu..)

7) baju bajan yg dpesan oleh my jiran yg dcintai. Aduh! blum korek kotak ni.




Kamu jaga diri baik2 tau. Jgn nakal2.. Xpayah la rindu aku. Sbb aku pun malas mau igt kamu. Aku mau bergumbira saja d kampung. Jumpa Senin ya.

Adakah org2 tawau yg mau bergathering dgn aku ni!!?? Sbb Gerenti aku akan mati kutu pada hari ke-2 aku d sana. Aduh! Manis rumah manis.. Kenapa kau d bandar yg hidup segan mati xmau!

Hahaha.. Besok aku ada lagik. So kedai akan tutup sampai senin. Kepada siapa2 yg rasa mau beli tu, simpan la keinginan kamu sampai isnin. Aku tau kamu xkesah. Huh!


balik dr tawau mau rebonding dan kaler rambut mcm ini kaler.


L.O.V.E

11 comments:

nona said...

waaaa~~
aku kesah!aku kesah!

Maharani said...

eh!! g jenjalan d rumah org lain. Ker kemas rumah. weiii.. bilik ko cun!! tolong make over kan bilik aku ni.

nona said...

huaaaaa...smpai ati ko tom..
aku suke jenjalan umah ko...
nanti msti aku rindu same ko!

haha,,,ko kasi bayarla..
brulah aku jd ERIKAH LEONG.haha

Cik Emi said...

cantik kaler rambut tu tom..

Maharani said...

nona: erikah leong. hahaha.. ok jgk. suka tau tgk deco bilik ko.

Eh! Knp tom tak dpt nak comment blog uuuuu ni?!!! xsuker tau.




CikEmi: Thanx. Tu la. nak kaler mcm tu la. skrg ni mcm karat jer.

nona said...

yakah???dhlah aku mmg nk ko comment blog aku!
nnti dh ok,kasi comment byk2 tau.

ui..nape kasi tulis name i SIS serawa...
kasi la adik serawa.haha.i mude lagi tau

comey_lote said...

aku kesah apa ko tak update...hihihi
pandai lah u dandan rambut..macam tak percaya je rambut mcm singa

comey_lote said...

maksud ai tadi ai kisah kalau u tak update..takut u baca dgn nada yg salah..jadi lain pulak maknanya..huhuhu

Gorjes Ke?? said...

have a safe journey babe

Maharani said...

nona: muahahaha... ada hati jd adik. xde xde. sis adik jugak apa!! kita kan adik beradik dlm BFT. I love BFTians. muahhhh!

comel lote: eh2... membuatkan iol perasan kembang montot jer la.

rambut mmg mcm singa sbb curl ori. tp siapa2 pun xdbenarkan tgk sbb kalau kluar bilik dah.. "wallla!! guna jari pun bole". Gila horror rambut kembang mambang.

gorjes: thanks sis. tp hantu tom ada jgk nnt utk update sampai khamis. (ewah!!) sabtu ahad xde dah. xde org nak baca pun weekend.

Bimbo said...

tommmmmmmmmm....!!!
aku kesah la ko tak hapdett..aku kan pengunjung setia blog ko ni.huhu.bosan tahap apa jak idup ku kalu ko takda.wah wah wah ..ehehe.nasib baik aku pon balik kuching weekend ni ..yaaahhhooooo!!!
have a safe journey..I will definitely miss u !