Thursday, February 5, 2009

Disneyland Jelmaan d malaysia!

Wahahaha.. setelah berabad lama akhirnya aku pulang jugak ke pangkal jalan. x la lama btul. Adalah dlm 2minggu x pi opis. Hari ni p pun untuk print checklist jak. Tp tujuan utama adalah utk mengambil parcel ku. Aku beli handbeg. Hoyeeee! Dan d opis ni byk makanan. Heaven btul. Aku dgn rakus nya mbuka hamper2 yg berlonggok tu. Sbb d opis ni dasarnya first come fisrt serve. Kalau lambat telan air liur la sambil mdengar diorg bercerita tentang kelazatan hamper2 berkenaan.

Ni aku mau cerita, cerita ok bukan mengumpat. Mcm best seja disneylan olok2 d niu ze xiu tu. Ni ada gambar aku amik dr blog sis melan. Siapa2 yg ada anak2 kecik tu bole la p sana. Yg xda anak tp trasa ingin jadi kanak2 semula pun bole la pi. Jgan banding dgn disneyland hongkong, paris, jepun semua ya. Ini kecil2an saja. Tiket pun murah. Masuk rm10 utk dewasa, kalau kanak2 rm5.


ini mungkin poster nya. hahaha.. xtau tp ada hati cilok


nah. cantik kan. dtg mlm ya. siang2 mana ada lampu. lagi pun panas sbb xda atap. Kalau sis eynda kasi tunjuk ni dgn hanna pasti dia suka.

mau tgk gambar lagik?? sila la pi blog sis melan.
mcm mana pigi sana??? Aku tembak jgk kau ni. click sini utk peta.

5 comments:

Daddy + Mummy said...

handbag?? macam lama aku nda membeli.. :P apa beg mu tu palek? upload la bah gambar.. ;;)

LaQueen said...

aiyo. itu pulak kau tgk. apa ni c mummy. nnt la kau tgk. besa2 sja. beg jurulatih.

melin said...

warh..La Queen jadi tukang promote ya? hehehehe

luv_ma said...

uwaaa cantek bestnyaa..ni ank yg nk tgok ke mak budak yg xcited!uwaaa

LaQueen said...

sis melin: sharing is caring gitu! skali promote sis punya blog. x marah kan?

ma: kalau ikut exit damansara-pj. sila menuju ke arah kelana jaya-puchong ya. then keluar dekat damansara uptown. lepas tu ikut la signboard ke puchong. damansara uptown kat belah kanan kan? depan tu ada terowong, masuk terowong tu... jalan jer terus ikut signboard puchong. tiba2 ma akan berada d stesen lrt kj. maka ikut peta lama.