Wednesday, January 19, 2011

1st post for 2011. Finally......

Halooooooooo....


Berjumpa lagik! Fuh2.... punya la aku berazam tahun ni akan update blog at least once a day. Ya! baca skali lagi... ONCE A DAY! hahaha... tp skrg suda 19hb masih blum nampak bayang pun azam aku tu. Diharap masih ada yang sudi baca ya! Jgan sampai aku paksa korang baca!!!

Hmm... mau cerita apa ya? Cerita NZ yang terbengkalai laaaaama tu? Macam bangunan belum dapat CF. Eh! Baik aku hapdate & habiskan cerita tu cepat2 kan sbb lepas ni ramai kawan2 yang terbang ke NZ sbb AA suda pigi sana!!! Thanks uncle Tony! so semua pasti hapdate NZ. Siapa la mau baca cerita NZ aku time tu? Padan muka kau labu! Update pun malas.

OK la... cerita NZ la!! Kejap ya! Mau check last entry pasal NZ tu berenti d mana. Sambil2 tu pigi la kamu buat kerja dulu! ;p

Ini gambar bonos!!
Taraaaaaaa
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



27 weeks already!




4 comments:

TopsyTurvyMum said...

Wahh...
mak buyong anggun!

Take care Tom..
Rajin2 update!:)

SJB AKA SUE J-B. said...

I tak tahu pulak you ni pregnant. Wah..congrats to you and your hubby yer.

Anor@Nad said...

Ohoooooooooooo pregnant lady .. so sweet!!

d.a.m.i.q.u.l.a said...

alalalala comeinye perot...bagus lah pg jln2 time preggie,leh tenangkan jiwa.baby nanti cool je,best2