Tuesday, April 6, 2010

Huarghhh...............

Jam 4.00am. mata suda bukak. Eh! maksud nya suda bangun tidur ya. Cuba buat ayat mcm best tadi tp sebenarnya selebet. Xtau mau buat apa?? Tgk c Addy nyenyak jak tidur. Oooo... xhug i pun!! huh! Oit2.... ini blog umum. igt ckit.

Try jgk paksa tidur tp suda xmampu lagi. So around 4.30am tu bangun terus la. Ambil uniform c Addy terus g toilet then terus menyental! Huahuahua... pagi2 suda buat bunyi bising. Tp time memberus tu aku dgr bunyi ayam weiii... ada org pelihara ayam kah d apartment ni?? Hebat! Eh! satu mau tanya:

Mcm mana mau memputihkan baju ni?

Uniform c Addy ni putih mcm budak sekolah. Siap dgn seluar kaler biru tua. Hahaha.. Trasa mau belikan beg ben10 pulak biar lengkap. Aippp2...... merapu nampak. Ok2.. persoalan nya d cni, baju beliau suda bertukar menjadi kuning kecoklatan. Maklum la budak2... main tak hengat. Baju comot momot. Dulu pernah rendam dgn clorox tp xjalan. Toilet aku cuci dgn clorox ok jak putih bersih berkilat kilat. Tp baju dia ni degil. Xmakan saman punya. Tangan aku sental sampai mau bermuscle suda. How??? How!!! kesian aku tgk baju nya tu.

Lepas sental2 baju n masukkan dlm washing machine, aku pun menghadap tv. Tgk CINTA ANTARA BENUA. Perghhh! layan beb. Dolu2 cita ni time aku form 2 kah form 3. Time tu peminat setia cerita ni la kiranya. Abg Azhar Suleman tu la makluk tuhan paling seksi selain Abg Brad Pitt. Teringat arwah nenek aku

Kenapa perempuan ni hari2 menyanyi d tempat yg sama?

Hahaha... comel2. Maksud beliau adalah c Arni tu. Dulu arwah nenek aku mmg suka komen2 video klip. Oh ya! vidoe clip spice girl lagu 'stop' pun dia hapal ok.

Hari ni aku akan berpergian ke Asia Water Expo d KL Convention Centre. Jika tiada d sana maka carik la aku d Suria KLCC. hahaha.... Few of my frens are coming down from Penang. Yeah!!! Gummmmbira ok! jumpa teman2 sepermainan yg sama2 kutuk company tp masih jugak stay d company ni. Xmalu. xmalu. But ada benda yg merisau kan aku sebenarnya. Xlain n xbukan..........


My new FAT look!

urghhhh! ini yg menganggu fikiran ku sejak smlm. Ewah2! ayat mmg xbole blah. Ayat tahun 90an. Patut la exam PTD xpandai pass. But seriously, my confidence level now is down to 1 (scale 1-10).

Sudah2... aku tunggu baju kering ni. Suda masuk dlm dryer. Lepas tu mau iron pulak. Sempat kah kalau aku pegi gym ni ya? Kot2 la bole hilang bbrp kg.

T___T



x.o.x.o

5 comments:

TopsyTurvy Mum said...

suh si Addy kotorkan baju dia hari2..pastu sental pakai tgn ngan kaki sambil joget2 atas baju dia..mesti slim nanti :)

wahh cinta antara benua main lagik ker?

eynda said...

Baju keje hubby yg berkotoran degil akak hantar gi dobi je haha...sental sendiri tak hilang...what to do kan...

sandal kecik said...

nk bg baju putih lawa..buh nila hihi...baru la ok..susah² sgt tom beli baru baru jekk

SJB said...

Kalau guna clorox pun tak boleh, bermaksud kena beli baju baru lah heheheh.

d.a.m.i.q.u.l.a said...

try vanish la kot.dok iklan mcm hebat je hehe