Friday, January 22, 2010

Bersiaran dr TM office.

Haloooo........

Skarang aku TM office. Mo mengamok hari ni. Install dari bulan brp tah tp baru dpt modem last week. Bila bil dtg, mak kau sampai RM300++. Ko jaga ko budak akan serve aku nnt! Ko tau la nasib ko. Aku suda tgu d cni for 1hour n blum kena layan2 lagik. Tadi aku dtg no 4029 padahal nombor aku 4033 jak pun.

Gila la!!

Nasib baik ada internet free d ni. Bole check2 blog org. Mau log in FB tp malu la pulak.

Ya ampun! apa pulak ada budak pakai baju tadika mcm chibi maruko ni berdiri diri d tepi aku ni. Kalau bdiri jak x pa. Mungkin dia kagum dgn kejelitaan aku yg bmuka ketat ni. Tp budak ni siap sepak2 kerusi aku pulak.

Jgn harap aku mau bagi ko main internet ni slagi nombor aku blum kena panggil!



Eiii... xsabar nya aku mo mengamok!! Tua suda aku menunggu ni.



p/s: i wont b going to attend the company annual dinner. sob sob.... sbb nya diorg suruh aku mengCARPOOL dgn colleague aku dari KL ni. Tp colleague aku mau singgah kampung dia ipoh. Abis tu aku???? Xpa la... Xdpt la aku bergaya tahun ni. Xdpt la org opis aku tgk kegendutan aku skrg. Aku menunggu pengumuman BONUS jak.



Ok la... aku mo mengisi masa lapang dgn mengisi form yg markah2 pasal service tu dulu. AKu bg terbaeeeek punya.





3 comments:

Bimbo said...

tom..sis pon baru pas mengamok2 ngan tm.sis ambik pakej RM10 skali masa rg streamyx.
kalau pakej rm10 tu katanya bleh kol mana2 nombor telekom umah walaupon kat kuching without extra caj..kira rm10 sebulan jak..

aku pon begayut la hari2 dekat nak sejam kol kuching..

skali semalam bil pertama smpai , RM406! ambik kau. mana aku tak ngamok.
bila kol 100 tu..katanya aku nye pakej aktif 4 Januari 2010.sedangkan aku dah guna dari 9 dis 09. tak penah plak dia ckp ada activation date ke hape..hangin betol.

aku dah repot kpdnhep.hehe

iNa said...

erk..teruknye...
3 bln x dpt tp bil still jln??
huhu...so cmne hasilnye??

Maharani said...

sis bim: ei..... gila la. tom tak amik pakej tu. tp kalau tom pun, once the phone bole guna of course la tom pikir pakej rm10 tu pun dah jalan kan. good luck sis. kerek giler diorg ni. suka2 dia jer.



sis ina: tom dah apply rebate. tp form tu dia bg balik kat tom. abis tu mcm mn nak antar???? grrrr.....