Thursday, August 20, 2009

Gambar bikin lepas kempunan kamu.

Yuhuuuuuuuuuu,

Oleh kerana aku blum dpt gmbar dari photog, aku tepek la pic hasil ihsan kawan2 n hasil mms aku kepada kawan2 jugak. Ini seja la ya. Sila2 jamu mata.



07/08/09


Lepas nikah. Masjid Al-Kauthar Tawau.

Aku suka baju ni. Ini baju aku sendiri. Aku feeling2 mcm Ekin pulak. hahaha... Addy pun handsome la time ni. Jatuh cinta kali yg ke satu juta time tgk dia. Lebih2 lagik dgn lipgloss dia tu. perghhhhh! Mak
jatuh cinta!!!




08/08/09


Sanding d rumah.

Gambar ni ada bbrp org suda tgk. Sbb time aku memboring d pelamin aku ambil gambar ni n mms kepada bbrp org kawan. Kalau ada yg xdpt tu, aku mintk maaf sbb aku baru tukar phone so no kamu blum transfer lagik. Bah, tgk la d cni puas2.

By the way, ini baju bugis!! Aku suka la baju ni. Except utk benda alah d kepala tu. Gila la berat.




Ini gambar malam pulak. D dewan. Aku xsuka baju ni tp mak handam aku tu xbyk baju. Sudah la x byk, buruk2 pulak tu. Style lama. Cheeetttt. Tak bunga Citra Lestari sungguh la!



Ini time malam tu jgk. Utk potong kek yg cinonet sbb aku mmg xmau kek besar2. Kek tu xda org makan pun lepas tu. Dushhhhh... kena buang.




Aku adalah pengantin xda disiplin. Time atas pelamin aku sibuk amik gambar pakai hp then mms dgn Angel. Exclusive gitu.





15/08/09

Ini gambar d kuching pulak. On the way to Dewan

D Kuching pakai satu baju jak. Baju ni koleksi peribadi aku jgk. Mau tgk full baju?? Sila dtg lain kali. hahaha...

Aku suka mekap ni. Tp dlm gambar mcm ratu fonen terlebih botox jak. In real life, sampai malam aku xbasuh uolllll! Bulu mata 2lapis... Tp bulu mata kena return dgn mak handam semula. Xsempat i feeling2 Kris Dayanti. Tp paling best of course la lip gloss Addy. Ngaauuuummmm!





p.s: thanks angel sbb upload pic2 i.
p.ss: Thanks pada kawan2 yg datang. I lap uol!!


Yg xdtg tu, pakcik posmen sedia menghantar pesanan kalian. hahaha....



Mari la aku sebut kawan2 aku yg dtg (biar diorg vangga ckit):
  • Ann Marie sayang!!! Thanks sbb datang dari KL tuuuuu...
  • Boy Gendut yg baik hati (aku bagi 20 invitation card tp ko dtg sendiri jak. Ko buang kah apa card2 aku tu?)
  • Donat. Lama xjumpa. Glad to see u dgn perut boyot!!!
  • Johan, Kelvin and Justin (Ini kawan2 Addy sbenarnya tp tiba2 pulak aku mengaku kawan2 aku sbb diorg bagi hadiah lumayan. huahuahua)
  • Mokhsen, Geraldine, Freddie and Felix sbb dtg n memeriahkan majlis! n for the cook book. Sangat membantu ok!!

Ok. Sekian..... Jumpa lagik lain kali!!




9 comments:

eynda said...

So betul la hubby akak teka...tengah bersanding boleh lagi snap gambar kekekeke.....meriahnyer...:-)

Qi_Cinoi.Lavigne said...

kak dewiii..yang time potong kek tu cantiknya macam cinderela mau p naik kudanya sama putera dalam hutan dengan burung2 kecil dan rama2 terbang disekitar.hahaha..yg d kucing tu pun cantik, mcm suci dan murni fair n lovely la tu muka..peewitttt.

Topsy-Turvy Mum said...

syabas Puan Tom atas ketakdisplinan kamu atas pelamin...i likeee..ahakss!!

wahh En.Addy pun berlipgloss...

ArmaniWhite said...

waahhh...cantek sgt!!

Suriza_Eryna said...

wahhh rasa mcm nak naik pelamin lagi sekali lah, terkenang zaman bersanding dulu, penat duk cover2 cun. tom u are so sweet, sayangnya jauh bgt nak gi, anyway nice makeup...

dami said...

mak oi tom amek gambar sdri atas pelamin,rock sungguh hehe

memang mekap last tu paling meletop!

dami said...

mak oi tom amek gambar sdri atas pelamin,rock sungguh hehe

memang mekap last tu paling meletop!

comey_lote said...

Selamat Penganti Baru & Selamat Berpuasa!
Yg tak tahan tu amik gambar sendiri atas pelamin tuh..hahaha

Maharani said...

thanks semua. ni memang pengantin xda disiplin. yg paling best tu, time sanding, tom bole zZzZZzz.. Addy pulak mintak panadol sbb dah pening bersanding. hahaha!

mekap kat kuching tu mmg marvellous! tom pun suka! 3jam tu mekap!! utk bersanding 15minit jer. Berbaloi baloi...