Tuesday, July 21, 2009

Bergaya bersama cik tomat




Nah... entry untuk pembaca tegar (yg seciput saja jumlah nya) yg mau tgk pesen baju ku ari tu. Ini untuk majlis 10yrs anniversary KML pioneer *take note nona serawa. kalau ko tny lagik, aku xmo kawan ko* ;p



Nah! full dress!!!

Toga dress sponsored by Maharanilicious. (jgn jelesss)

Crop cardi sponsored by Maharaniclious. (best kan?? wa pun ada sponsor)

Shoe: suda beli 2tahun lalu time Guess sale 50%

Rambut: iron curl d salon berhampiran dgn harga RM18 sbb lupa bwk my curling iron.

Make up: Done by yours truly dlm jamban hotel. Pasang fake lashes amik masa 15mins. Tu pun tercabut before the event start. grrr... Mau pakai gam UHU la ni. Xpun pakai glue gun terus.

Earing bling bling: Beli d kedai China maliii dgn diskaun 50% (come with necklace tau but xpakai)



Tgk kiri..... tgk kanan..... fuh2!! semua org busy makan dlm hall. Berlari lari ni aku dgn photographer yg disayangi untuk ambil gmbar. Malu bah posing2 ada org tgk. *sila percaya bahawa urat malu ku belum putus lagik* Sekali kantoi sbb ada org sdg berasap d luar.


Ni la bah rupa toga dress ni tnpa cardi.


actually rambut tu, aku sungguh x puas hati. sbb dia buat rambut aku jd mcm d bawah ni tp lebih parah sbb curl start drpd atas. Soooo yesterday ok. so bersungguh sungguh la aku kasi lurus dgn jari. Xmain la rambut keras. Now pesen free and easy, guna jari pun bole.




y pakai crop cardi? sbb aku malu dgn lemak2 berkrim d sekitar lengan ku. Daripada aku terpeluk peluk tubuh n xselesa, baik aku tutup terus kan. Lagik selesa. Boleh peluk2 kawan sana sini mcm iklan rexona tnpa malu ketiak karat kah, ketiak hangus kah, watever. Y not selendang? oooo... dats soooo yesterday peeps. igt tu! kecuali kalau kau pakai long dress bole la. n mau kelihatan seperti auntie2. hahaha... xremaja ok... *xsedar diri btul remaja veteren ni pdahal 2thn lagik cecah 30-an*


ps: toga dress tu ada lagik dlm maharanilicous. Ada kaler putih n kaler light pink
pss: crop cardi tu pun ada jgk. Ada kaler putih n silver.



l.o.v.e

8 comments:

nona said...

okeh okeh..sudah ambik nota!hehe

Lybeau said...

wow!!! the best word for u!!

CHINA DOLL said...

Wow seksis... Lawa bah...
Lucu bah ko ni - adakah iklan ketiak tiba2. Hahaha...

P/S: Kenapa tak tangkap gambar semasa majlis tersebut?Mau juga tingu pakaian org lain bah.

Topsy-Turvy Mum said...

pergghhh..mantap tom!

gojessssss!!!!

Qi_Cinoi.Lavigne said...

ya..soalan dijawab.hahahahaha

m@ said...

canteknyaa tom..suka ure hair..makeup sumelah.

Maharani said...

nona: langkah yg bijak. hahaha...

Sis Lybeau: thanks sis.

Chinadoll: sekali skala makcik berseksi. eh! 1st time bah ni. nasib baik kena approve oleh tuan besar.

gmbr lain dlm nxt entry.

Maharani said...

sis rox yg slim melim: yeah!! harus la mantap. tarik nafas paling dalam tu!

cinoi: ya. harap maklum. ;p

luv_ma: thanks. nak kena blajar byk lagik utk mekap. eye shadow pun ada satu jer. kaler purple. hahaha..