Wednesday, July 1, 2009

10 tahun yg tersembunyi d sebalik rambut ekor kuda

Yuhuu...........


Tadi aku sudah selamat mengetest HIV. Kejap jak pun. 30 minit jak.... Mcm biasa, aku lulus dgn cemerlang. Yeahoooo.... Bole kawen!!!!

Ini dialog time d bilik nombor 5. (Bilik isi2 borang sambil kena soal siasat.)

Incik X (aku xtau nama dia la): Ni nak p Pee Elle *&^%)()& kah?

Aku: Hah??? *aku xtau apa la dia ckp tu*

Incik X: Ni nak Medical Check up ni nak P P.L.K.N kah?

Aku: hah???? *apa kah ini??* Xla.

Incik X: Abis tu kenapa?

Aku: Nak check HIV utk pra perkahwinan.

Incik X: Hah??? *turn dia pulak geleng2 kepala xcpercaya* Ini umur berapa ni nak kawen ni? Bukan nak g PLKN ker?

Aku: Umur??? Hahahaha... *gelak sgt besar* 28tahun sahaja.

Incik X: hah?!!! Nampak mcm budak lepas skolah nak g PLKN jer....

Ini disertai oleh sister2 d situ yg ckp aku ikat rambut pony tail kot nmpk mcm kanak2 ribena.

Wah gitu!! I nampak mcm 18thn uuuuuuuu.....

OK. itu jak. bye!!!



5 comments:

nona said...

i nak la rasenye baju polkadot tuhh..
tp badan tom kecik..adekah punggungku muat.risau ketat.ape pndapat mu aunty?hehehe

eynda said...

Wah Wahhhh.....bagus tu muda 10 tahun..i loikeeee... :-)

ME said...

this is good ..

Suriza_Eryna said...

huahuahua nasib tak koyak suar tom... su tahu pasal apa... pasal tom cute sgt dan genit jer... dgn su pun mcm adek bongsu, kalo buat salah senang jer nak campak tom... hahahaha

M@ said...

yelah...dlm pix tom sngt cute...awet muda:)