Monday, June 29, 2009

Hahaha... Google aku??



Yuhu..........


Smlm aku dpt sms dari konon2 bekas2an aku la. Sms nya berbunyi bgini ya adik2....

I saw your product.... y like baju aunty aunty ni........ please improve yr product.

wakakakaka.... bila aku mula2 maca sms ni aku mcm, product?? wat product?? i didnt produce any product pun. ohhh... baju bajan maharanilicious rupanya.

tp itu dia..... komen yg bernas skali. baju iol mcm baju aunty2 gitu... mati la pembeli i semua harus dlabel sbg aunty2 ya. aku xkesah. mmg aunty pun. dia mau aku jual baju mcm c*^a jinjang kot. xkuasa. mau carik baju mcm tu bole p sg wang.

Aku xreply. Knowing org itu ego nya tinggi. Konon2 have good taste la. sbb ex gf dia dulu tu adalah designer yg design baju for pertandingan miss sabah. So wat?? having a designer gf doesnt makes u a fashion expert. padahal paling bagus pun taste dia dulu ialah aku. ewah!!! matilah addy marah lepas ni.

Yg paling lawak, this guy pernah bg aku jam kanak2 (ya... kanak2 ok sampai time aku try tu, kena guna lubang yg paling hujung d tali jam tu baru bole muat).Brand Elle la konon . n the best part the colour. huhu....


amik ko. shocking green. mak xpakai pun nyah. aku tulis d kotak jam tu,

Jam ini untuk dcuri

then letak atas meja study aku d hostel. Sampai habis study xkena curi. Pencuri pun have better taste ok. hahaha... Eh. pada yg berminat mau curi jam tu skrg, aku mintak maaf, aku xtau letak mana la jam tu. kalau aku jumpa aku bg ko curi ok.

ketara sgt dia selalu google aku lagik. n dapat my phone number pun thru hasil google'an.


Ni i bring more aunty2 baju... preview dulu ya..











X.O.X.O

5 comments:

ME said...

.. anggaplah lalat & langau tgh menyanyi .. apa2pun you know yourself better.

eynda said...

Ahahaha...aunty eynda sudah beli sehelai baju aunty-aunty :-p

nona said...

lalalala...cantiknye polkadot tuuu.serius!berapakah?

ArmaniWhite said...

awwww...nmpknya aku termasuk dlm label aunty2 itu..kakaka

Maharani said...

ME: langau nyanyi xsedap la!!!sakit tinge tau. anggap siti nyanyi la..


sis EYNDA: hehehe... aunty TOM jual yer.

Nona: tu belum masuk kodai. tp kalo aunty nona nak, i gv u special price RM35. aunty nak pakai uniform g sekolah ker?

Navvy: jgn malu2 ngaku ko aunty ya. aku balik tawau lagik khamis ni!!!