Tuesday, May 5, 2009

KL tower

Sblm masuk mari kita posing dulu. *sambil tayang double chin*

Berapa ramai antara uollss yg masih blum pernah sampai KL tower?!! Hahaha.. kesian. jakun. ;p Suka2 ati aku jak ckp org jakun. padahal aku pun sama jugak. Suda 28thn ni, ni la 1st time sampai bgnn ni.

Ni senarai harga nya utk panduan dan pedoman.

  • Parking rate RM2.80 for the 1st hour dan RM2.80 for subsquent hour kot. (maaf kurang pasti part seterusnya)
  • Utk naik menara tinjau its RM38 with complimentary of Winter house entry (wekkk!!!) + animal zoo entry (zoo kecik jak. mcm kebun blakang rumah d kampung. tp bukan rumah aku la. rumah aku mana ada kebun pun) + MKL H2O (addy asked the girl apa ko bondo nya ni. hahaha.. its mineral water dlm botol bentuk menara KL. ooppp.. not even mineral water. just drinking water)

model apa tah nama benda bole bcakap tu.


model MKL H2O yg xmo senyum


Budak perempuan ni xpndai lukis kening. Tolong la ajar beliau pakai mekap.

Iklan tummytrim sebelum.
Utk gambar selepas sila tunggu bbrp tahun lagik. If ever...


Lepas menyiksa mata korg tgk gambar budak perempuan tu yg merepek, mari segarkan mata semula. Tgk view dr KL tower ni. Enjoy.....

Kalau pakai teropong ajaib tu, bole skodeng org mandi ooo..
lagi2 yg stay hotel berjaya time square tu. puasssss sey!!


Tapi sedey ooo sbb xda gmbar berdua. Mau mintak org ambilkan tp i maluuuuuu... Bawak tripod nnt mcm org buang tebiat la pulak. camera cinonet ada hati pasang tripod besar gabak. OK2!! nnt la aku beli SLR. Kah korg pakat2 kumpul duit ramai2 bg aku hadiah sempena wedding. amacam?? hahaha.... ;p

Cubaan ambil gmbar berdua yg ternyata fail

ok.... cantek ckit. aku suka pose aku sembunyi2 ckit ni. macm misteri.


hahaha... misteri la konon. sila buat pengakuan dewi. Jgn menipu org ramai. Baik la.. sebenarnya ini la rahsia nya.

scrolll down (xperlu drumbeat ok)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Cubaan untuk sembunyi pipi yg semakin gebus dan dahi yg jendul


Oh yeah!! kurus ckit!!

*pose xhengat. jgn contohi ya adek2 terutama sekali artis2 malaysia. nnt anda jd bahan kutukan. iol org biasa jak. So xkuasa org mok gossip. Meluat ada lah.



Phewwwiiit!!! mcm kenal la baju tu.

Hahaha... ya. baju kedai i yg xlaku. Heran bin ajaib ni. Padahal aku suka jak tgk baju2 ni. Time aku beli stock2 ni, siap rasa mo letak dlm kereta lagik. kot2 la org order terus aku bole zaaaaaasss p post office. Nasib baik xbuat. kalau x, misti baju suda tukar warna jd faded. Xpa la, org xmo aku bole pakai sendiri. Best nya jd tokey kedai!!! Yeah!!! dats wat we call positive thinking. ;p *sambil garu2 kepala sbb rugi*


Incik ni aku xtau la apa masalah DIA. Xmau senyum!!
Dia igt dia ensem la tu kalau xsenyum.


Ni senyum kah apa ni? Malas aku layan.
Kah dia malas layan aku??


Gambar last....

Nampak sedkit kurus!! Wah!!! i like!!! Mungkin suda d cover oleh sunglass yg memakan space hampir 50% of the face kan.

Overall comment: ok la...... Best ooo tgk guna teropong ajaib tu. Sampai TTDI tu pun trasa depan KL tower jak. Org jalan2 d lorong pun bole tgk ooo. Video session pembikinan KL tower tu pun aku suka. Best!! *video ni free tau*but the staff yg di atas tu should be more frenly. Huh!!! Aku mau mintak tolong ambik gambar pun segan sebab satu2 muka mcm dtampar hantu.

Eh! ni belum habis tau. ada lagik gambar2 perempuan ni d episod akan dtg. Aku belum pegi winter house lagik!! aku belum pegi zoo cinonet tu lagik! Ko tunggu situ. Bila aku rajin aku upload.



L.O.V.E

2 comments:

nona said...

yeyeah...i tggu kt cni...xberganjak!

more pics plissss....

luv_ma said...

cantek tom pix yg last..slim melim..vouge..:)