Tuesday, May 26, 2009

Kisah Cinta Pengantin...

Hari tu Kak Amy (kakak Addy ya tuan2 dan puan2), mintak biodata, what i like pasal Addy, cerita perkenalan, cerita cinta segala... hahahaha... Mcm mn la aku mau tulis ni. Mcm lawak la pulak. Sampai skrg aku blum start tulis. Addy pulak dok mintak2 sbb mau send bg kak Amy. Pressure eh. Bila aku mau baca cerita dari side dia, cheh!! dia ketawa xhengat!! Lepas tu ckp

Xboleh!!

Chettt... Tp sibuk mau tgk cerita dari side aku. Ini misti kes dia pun xtau mau tulis apa lah ni. Misti kes dia mau tiru idea aku kan. Mcm aku xtau... eleh.... Jgn harap!! baik aku send terus dgn Kak Amy.

Tp mcm mn mau start ni? Xda idea langsung.




OK la... Mari aku cerita mcm mn aku kenal Addy... *bah p la ambil popcorn*

Hari tu 19/9/2002... i was in my 2nd year. Malam tu aku stay rumah abg aku. Sbb aku rasa boring tahap gaban aku pun p la jalan2 d area kedai2 Indah Permai tu.... Jalan2 sendiri2 misti la lagik boring kan! So i decided to... TO BE CONTINUE...... ;p






l.o.v.e

6 comments:

melin melinda said...

apa ni citer sekerat jalan.

Mana shiok bah....

QueenWizza said...

kak dewi!!!

unimas ke dulu?????

maigod. nape x pnh jmpa.? fakulti ape n bila grad??? huhu

nona said...

laaaa...ape ni tom..baru nk feeling2..blh plak sambung..passst tu gmba ape?baju kawen ek?

POSH76 said...

wat suspen ajer....huhu

Maharani said...

sis melin: hahaha... mau siok tunggu bulan 8 bah. bulan cinta.

Wizza: ko igt unimas jak ada indah permai?? ums pun ada. usm pun ada. hahaha... kakak ums bah dulu. dari tadika sampai degree bah d sabah. tu yg lari cni tu utk kerja.

nona: hahaha.. aku mmg xbg ko feeling. ko nak feeling lelebih g karang citer ko dgn mr Y yg misterius tu.

posh: aku xtau nak tulis apa la... haha..

QueenWizza said...

oh ums ke heheh sbb rs cm familiar indah permai tu. kk rupanya ahaha. ;p