Tuesday, May 19, 2009

Budak Berambut Cantek

Aku xda cerita tp mau update blog!!! jadi mari la kita cerita hal org lain pulak (bukan mengumpat ok) ...

Hari ahad tu time tunggu Kak Amy, Ngah Dowty (sounds familliar eh? pakcik Addy) call ckp mau bagi surat2 Addy dr Kuching. Bukan surat pun. Segala tok nenek bill. So set la dating d Parkson memandangkan kami mmg lepak depan Parkson dgn jayanya. Ngah Dowty bawak cucu dia yg sungguh grrrrrr........ comel!! dan berambut cantek. Sila jelous kaum wanita sekalian.


Tgk rambut tu!! Panjang, lembut n yg paling xbole tahan tu ada curl d hujung tu. Original curl tau. Kalau bole beli mcm ni (bukan wig), aku sanggup wei!! gv me ur price!! Ewahhhh.. konon la. lepas tu bila xda duit aku mkn la rambut tu ckit2.

Time ni Addy tgh pujuk budak kecik ni beli mainan yg paling murah. ;p. Skill nego yg xbole tahan

Addy: Yg besar ni xbole... nanti polis tangkap. Amik yg kecik ni la ya.

Byk la ko punya polis tangkap. Ckp la sengkek. Eh! bjimat utk kawen. hahaha...



Lembut n berkilat kan rambut dia ni!!! rasa geram btul!!!! d belakang tu Ngah Dowty sedang bincang perkara serius dgn kak Amy. Serius sampai aku seriau.... *apa lagik. kawen la* See.... majlis perkahwinan i dbincangkan d mana saja. Walaupun d Parkson.


cantek sampai rasa mau snap byk2 and hantar p advertising company.


rambut tu.... sampai bole tutup muka.



ni ha budak berambut cantek tu!! hahaha... lelaki. nama dia affiq. Donna (mak c affiq) ckp sbb rambut dia ni terlalu la cantek, maka beliau xsampai hati gunting. Kalau aku pun xsampai hati uol... biar la panjang sampai jd repunzel.

Budak ni sgt cute n xtakut org. Hatta org yg lalu lalang pun dia tahan suruh beli mainan utk dia.

Affiq: Affiq nak ni. belikan Affiq... *sambil buat muka comel*

Tp bila ko suda pegang mainan tu dia lari p tempat lain. Ulang dialog yg sama pulak. Pening kepala Addy layan. Comel kan!!!


yeah!! dpt motor!! tp tetap xmo senyum sbb dpt motor paling cinonet.




L.O.V.E

5 comments:

QueenWizza said...

mati2 ingt tu gegirl. rupanya boy. hehe

eynda said...

Lorr..boboy rupanyer...memang ingat girl tadi tau...lawa rambut dia..tapi nanti masuk school sayang le kena potong :-(

Maharani said...

wizza & sis eynda: hahaha... yer la boy.. n dia xnampak rimas pun dgn rambut tu. geram btul tgk la!! misti mak dia sedih kan bila time nak potong. skrg pun xmau ptong. last year tgk pjg ckit jer. skrg dah pjg gile. n sgt comel!!

nona said...

ler...laki upenye.comel nye muke...ala...xyah ptg r g sek...simpan dlm songkok..hehehe

Maharani said...

nona manis: hahaha.. idea yg bernas tp mcm tak leh pakai la. psst... dia mmg comel. mcm nak curi jer gmbr dia dr FB mak dia. tp malas nak mintak izin. *dah nama curi ada hati nak mintak izin*.