Tuesday, March 3, 2009

Pemikiran ku yg bodoh.

Normal kah bakal pengantin rasa tiba2 takut utk kawen. Nop. Bukan takut komitmen. Bukan takut xda kebebasan. Bukan takut terkongkong. Bukan takut xbole joli katak. Selama ni aku sendiri. Bukan joli pun. Balik rumah lepas kerja terus menghadap laptop jak sampai tidur.

Tp aku takut aku boring lepas kawen. Boleh kah? Pernah waktu on the way balik dr Nilai, kami diam seja. N i wonder, would this be d situation lepas kawen? Boring dowh!! Aku tanya Addy soalan itu. Dia xjawab. Dia just tarik aku n hold my hand. Aku rasa kasih sayang nya. No doubt. Tp diam itu memboringkan as if we are married for 10000yrs seja sampai xda story.

Call me a drama queen or wth ever. I love attention from Addy. But lately xmcm dulu. Time mengorat, he shower me will full attention. Sms n call me sampai rimas. Serious. Now.......... i feel lonely. Kadang2 terdetik I shouldnt start that fast last time. Biar kena ngorat jak. Puas hati aku. Kena sms siang malam sampai habis kredit ku mereply. Hahaha..bodoh nya aku ni.


Now i dont feel like doing any preparation.

4 comments:

comey_lote said...

Setan mmg tak suka anak2 adam kahwin..ya lah, kahwin itu membwa rahmat dan paling penting TAK ADA LAGI MAKSIAT, tu yang sblm nikah ni setan dok bisik2 kat kita supaya takut, ngeri, konfius dan they will be VERY happy if we call off hte wedding...HUGE success for them...sbb tu kita kene sabar, bertenang dan jgn terlalu fikir, ujian nak kahwin dtg bermacam cara...

LaQueen said...

terima kasih mrs livingstone yg comel lote. Now blame it on the setan. ahahaha...

Gorjes Ke?? said...

peach pon rasa yang sama, rasa confuse gitu..btol ka aku nie? camna hidup lepas nie..

LaQueen said...

yer la peach. tom pun mcm tu. kadang2 yoyo jer nak kawen. kadang2 takut.confuse dgn kemahuan sendiri. kadang2 ngada2 takut lepas kawen xkena manja lagik. hahaha...