Wednesday, March 4, 2009

Kedai aku suda dbukak.

Aduh! otak buntu. Mcm mn mau dberi nama kepada item2 ku. Penat bertekak dgn otak sendiri. Tidak mendatangkan hasil. Bodoh sungguh kamu otak. Tak pa.. tak pa.. tanya hati. Ternyata hati xda otak mcm mn mau pikir.

Tp kedai tetap kena bukak sbb suda janji. Kalau xbukak nanti malu. Arghhh!

Sila la ke blog jualan sy ya. Akan cuba di update selalu.


ok ok.. aku tau kamu mau ketawa sbb d name i chose so lame kan. But dats all i could think skrg.

Tp ada bbrp kelemahan dlm persembahan.

1) should iron the cloth 1st
2) should take measurement for length, bust, hips, or waist.
3) Should take pandangan depan, sisi dan belakang instead of muka model yg tidak mendatangkan hasil tu.
4) Patut memix and match kan baju dgn benda2 lain seperti belt, tube top atau inner shirt.


Ada apa2 cadangan lagi? Pasal yg di atas akan d perbaiki esok la. Malam ni wa suda malas amik gambar lagik.

Atau mungkin jugak patut mendapatkan model yg lebih cantik dan babelicious tp buat masa ini i cant afford. Mannequin pun belum ada. Jd sila tgk muka aku jugak. Hahaha...

Cameraman pun aku xmampu upah. So sila maafkan gambar kurang memuaskan dr camera digital ku itu.


Akhir sekali

maju la MAHARANILICIUS supaya aku bole kaya.




pssst... my item murah tau! mana bole dpt maxi cun itu harga! ;p Xpa2. Asal kan dpt merasa jadi usahawan walaupun pun untung stakat duit minyak sbb aku mana ada supplier apa tah lagik membeli secara pukal. Biar la aku terjun dgn labu2 ku. teruskan sokongan anda.

4 comments:

Qi_Cinoi.Lavigne said...

yehaaa..congrats..update bnyak2.
gmbar pndangan sisi xpayah la ambik, dpn sama blakang jak. klu org yg mau bli tu request, baru la ambik pndangan sisi.

LaQueen said...

hehe. thanks cinoi. welcome2... hehe.. bah nnt sy link blog ko ah.

Qi_Cinoi.Lavigne said...

okay..
sy suda beli 2maxi kemarin, baru c ona kasi link blogshop kak dewi..hmm.update lg bnyak2.

LaQueen said...

baik la nak... ini baru starting. hehe.. thanks cinoi. tengh merecall memory bersama cinoi. adeh!! budak nakal aza dgn ona jgk segar bugar