Thursday, January 29, 2009

Sehari d hari cuti

YUHUUUUUUUUUUUU...

Best kan cuti panjang. kalau dapat cuti lagik panjaaaaaang lagik best! padahal cuti bukan buat apa pun. duduk rumah tgk tv. tgk channel E! lepas tu marathon TARA3 lepas tu Next Top Model pulak lepas tu.. lepas tu....

Jalan dekat OU yg lengang. bole golek2.

Addy kerja. Xpa. xpa. Aku xkecik ati pun. Aku redha lepak sendiri2. Dia kena OT byk2 start skrg ni. Harap aku? Aku mana ada OT. Kerja sampai gila pun xda OT. so dpt dating time lunch then culik dia lepas kerja jak. Sementara tgu dia habis kerja 2pm-4pm tu, aku melepak la sendiri2 d d'curve atau NZX. Itu la cerita cuti aku! Misti xda org yg jelous kan. Hahaha...

Tp hari ahad tu, Addy kesian tgk aku. Sebenarnya aku pun kesian tgk dia kerja 7hari seminggu. Sudah la kerja 12-14jam sehari. So mari la kita pegi dating!!

Aku xtau roh apa yg masuk ari tu. Aku ajak Addy naik LRT. Lama suda xnaik LRT. Lagipun xpernah dating dlm LRT. Hahaha.. Gatal!

cheq mai drpd jauhhh. so consider sbg pelancong. normal la tu kalau menjakun amik gambar d stesen LRT.


jakun dlm LRT pun xpa naaaa

sebenar nya mau p jalan TAR. Target mau p Semua House. Mau tgk2 apa2 yg bole d tengok. Dharap semua paham apa yg bole dtengok d Semua House ya. Malas mok explain. ;p


mok DIY mcm hantaran2 ni. Tp xberani amik gambar. so Amik gambar dr luar pun bole la. Nnt kalau mau gubah kita kasi extra large ini gambar.

Best jugak masuk2 kedai2 ni. Trasa gatal tangan mau mengubah2. So exited wooo.. Trasa mau borong semua pun ada! Tp bukan as i expected. X byk pun kedai2 ni dlm Semua House. Ada tmpat lain kah?? Mai Habaq kat cheq sat. Lepas tu p Pertama complex. Lagik la xda apa2. Kaki sudah penat ni.

Panjang kan lagi kaki p Medan Mara. Byk jual invitation card la dcni. Ada promo lagik. Beli 500keping dpt Banner percuma. Ewah2!! Ada banner gitu. Xda beli apa pun. Tgk2 saja. Tiba2 mak Addy call suruh belikan tiket p Jakarta hujung bulan depan. Harap2 bole pesan ya makcik. Tolong la makcik ckp bole...

Mari berehat sebentar. D mana?? D medan mara jugak. D cni ada Sate Kajang Haji Samuri jgk tau.
sedap woooooo... sila dpt d restoran sate kajang berhampiran ya.


Aku suka sambal ini!!!

Lepas tu amik STAR LRT d stesen berhampiran. Kena tukar Putra LRT d stesen Masjid Jamek ya adik2... Bukan main lagik bergambar gambar dlm LRT sampai tlepas stesen masjid jamek.

Aku penat ok!!!

Lepas tu p rumah kak Apay (rumah kakak Addy) sebab katanya ada buat sambal Sardin kegemaran c Addy. Kena tny


Kenapa xbeli apa2???

Addy bole ckp

Ada org tu beriya iya mau naik LRT. mcm mn mau mengangkut kotak2.

Ya la. Ya la. Salah aku la yg jakun mau naik LRT. Lenkali xnaik lagik la.







Tom: Sapa ada katalog2 atau supplier2 yg best d Jakarta??? Tolong!!

4 comments:

CHINA DOLL said...

katalog apa yang ko cari?

LaQueen said...

katalog kartu undangan. hahaha... katalog doorgift ada kah?

dianaibrahimali said...

tom....
apakata tom join sekali bakal mil g jkt.....kat sana ada byk yg blh dibeli dgn harga yg sgt murah....

LaQueen said...

hehe... Addy pun ckp benda sama tp tom sogan. lagipun diorg p dgn kawan2 lain. sis anj dah p sana kan. d mana ada byk kebaya best??? eh. kebaya pulak tiba2.