Saturday, January 31, 2009

Pengumuman!


Aku malas mau bgtau. tp bgtau jgk la ya. Benda baik. Mari la share2.



MALAYSIA AIRLINES SYSTEM ada weekend sale skrg ni. sila la lawat website diorg. Last week beli KL-KCH return utk 2org dpt rm704. Td check utk tarikh yg sama, cuma berharga RM276!!

WArghhhhh!!!!!


Aku mmg menyokong insdustri tempatan ni. Tidak byk ckit pun bole la. Aku beli tiket KL-PEN oneway utk MARCH 09 cuma rm39. One way saja??? Tunggu...


FIREFLYZ pun ada promotion uolss. Untuk bertindak adil ke atas kedua dua company tersebut, aku beli tiket PEN-KL dgn FIREFLYZ pulak. RM34 saja.


So MAS & FIRELYZ jgn gaduh2 ah. Aku berlaku adil ni. Korg tu kan adik beradik. Walaupun cik MAS baju kebaya ketat cantik ckit drpd FIREFLYZ baju oren tu tapi kamu tetap anak Malaysia. -aku merepek. yeah2!!


utk pengetahuan anda, sy baru membeli tiket bus PEN-KL tadi dan harga nya utk one way ialah RM35. Ha... sama saja kan. Dgr kata bus & taxi mintak revise harga. Hmmmm... Naik MAS & FIREFLYZ ada free minum oren masam lagik. Cuma kalau naik MAS kena bersungguh sungguh mintak ihsan org lain tolong hantar g KLIA la. Kalau naik FIREFLYZ dokat sajo d Subang.


Sila la jalan2. Tiada alasan utk tidak terbang skrg. Raya pun cuma RM352 sorg utk return ok. Eh! Rm352 ni utk KL-KCH-KL ya. Jgn pulak angan2 pulang beraya d london pun rm352.

sila click utk membeli ticket anda. cuci2 mata dan pasang angan2 pun bole jugak

5 comments:

Zatul Hejanah said...

ngat kan pengumuman KAWIN!!!!!!!!!!! anyway, sia mo balik june for my nieec wedding. sib baek nda beli lagi bah!!! the date is not even confirmed yet pasal itu lelaki (in whom btw, i hate so much) belum bole konpom. kunu maybe ada kursus...malas suda sia mo balik. aci bah kan...

LaQueen said...

wahahaha.. itu lama lagik tu pok. adui. bikin panas jugak tu kalau blum confirm. tp beli skrg orait bah. rm138 return. kalau dia cancel pun buli bikin jalan2. -jan ko marah ah ging. sy click nama ko tp teda info ni. sapa bah ni? ;p

MummyIrish said...

dewi? dewi maharani? remember me? elly? from sm st patrick..add me in ur fs ya...elysha_irish@yahoo.com..( soory ruangan komen jadi ruangan jejak kasih plak)

LaQueen said...

adui elly. misti la bah kenal. anak mu kah tu? cute eh. td sy search ko d fb teda. aiyaaa... baru perasan ko taip fs. baik la nak. tp fs aku xupdate btul.

MummyIrish said...

naseb bek ko masi kenal aku...trus aku terkenang zaman dolu-dolu..itu la anakku..Irish namanya..yg ke dua on the way somewhere in September insyaallah..produktif kan? hahaha! ko bila lagi...tapi,mau dekat suda kan? ko jemput aku ya klu ada acara d twu..ko add la aku d fs ya .. update la fs mu demi untuk aku...fs jak yang aku pandai bukak geng..paham2 la aku ni buta IT bah...huhuhu keep in touch ya!