Friday, January 23, 2009

Gong Xi Fa Cai

Yuhu....

Lama x update kan?! Xda story. Everyday is a routine. Nothing special happen. Xda terserempak dgn mana2 artis. i dont want u guys to waste ur time baca my blog sambil yawn atau muntah2, biar la aku diam. DIAM ITU PINTAR. ;p

Kenapa aku tidak update my daily diet mcm kawan2 BFTians? Bcoz i nvr control my diet. I just cant. Aku tetap berharap aku bole mendapat at least 10% semangat dan motivasi kawan2 sekalian. Urghz! Hopeless. Hopeless yg sibuk komplen2 tp x usaha. Double hopeless!!

X percaya???

tgk ni..
My dinner last night. Sup ayam 2 mangkuk n 2 pinggan roti. Sila kagum. iol mkn sorg ok.

Oh. time ambil gambar ni ada mamat-yg-xhensem-tp-perasan-best tegur

Ambil gambar ni sure nak letak dlm blog.

Uh! malu gila!!!

Mintak address blog bole??

Uweeeekkk.. xkosa aku terus blah sambil buat2 sibuk susun barang dlm beg.

By the way, aku ada motivasi jgk la!! sikit2! ;p

Tgk ni!!!
huh... sambil kembang2 lubang idung.


Yeah!! We gonna have a looooooong weekend again! Horey!!!!! Seriusly aku gembira!! Bole merehatkan mana2 yg serabut tu.

Wats your plan guys?? Ada pi mana2 open house?? Nobody invites me p diorg punya open house. Huhu... Not even my boss! Tolong la jemput!! Tahun last ni!!! Tahun depan suda xbole dpt angpau!! ;p

Tgk tv?? mcm xbest jak. TV2 asyik2 jade solid gold award. Tiap2 tahun jade solid gold. Yg keberapa juta suda thn ni pun xtau. Ada org tgk kah?? Utk rumah2 yg xda astro mcm aku la. Kesian kan.

So i have decided to
.
.
.
.


hehehe... bole baca?!



Selamat bercuti semua!!
GONG XI FA CAI!!!







Mungkin kah akan terserempak dgn sis Eynda d SP lagik?

2 comments:

sky said...

my sisters says i can challenge Adibah Noor. jadik, mo kena diet la? adeii...i cant la...hopeless...any idea? sia ada bah beli cd menarei paula abdul tapi..ishk ishk..........helppppppppppppp

comey_lote said...

wahhh pilates!!!!caiyuk2