Tuesday, January 13, 2009

Balik Tawau lagik bah!!

Tgk ni kawan2... aku baru saja mbeli tiket airasia. Pegi balik KL-Tawau. Murah sajork. Everybody can fly gitu. RM200++ jak for return ticket.


Aku baru jugak balik tawau 8-14/12 2008 ari tu. Sebelum tu time raya puasa. Utk tahun 2009 ni; tiket yg suda d beli adalah july dan august dan latest purchase aku td tu lah utk bulan march. Wahahaha...

Utk July n August tu yg paling best. Return ticket (pergi-balik yg puan2) cuma rm65 saja. Aku kan mmg gelojoh kalau ada sale ni. Aku siap beli utk Addy lagik. Padahal nya dia kalau naik MAS pun murah. Tp itu la aku. Mmg pantang ada sale.

Kalau bole mmg akan beli utk semua org. Tp family aku xdpt sbb diorg semua sibuk tunggu time cuti sekolah. Mithali sungguh la SIL2 aku ni. Org ajak berjoli katak berlagak seperti bujang pun xmau. Aku siap suruh anak diorg escape kelas tp diorg x layan. Cheh! aku dulu p sekolah seminggu 3-4 hari jak ok jugak.

Beeps kau igt kah tu??
Zaman kita sikul dulu.
Kalau ada add maths 2masa kita pasti xpigi sekolah. Hebat kita kan?!


AA pulak non ada promo time cuti sekolah. Diorg bukan bodoh ok. Itu la time diorg buat duit.

Eh! ini bukan promo kebaikan dan ketulusan hati ku ok. I'm jz exited. Xda maknanya aku meriak. Bukan naik First class or business class pun. AA saja. Tp puas ati!! Xkesah la layanan diorg xbest kah, Stwardess diorg yg kurang cun kah, kerusi diorg yg rapat2 dan keras tu kah, terpaksa berlari lari berebut seat kah. Xkesah la. Berbaloi la for the price u pay kan. Namanya jugak low cost carrier kan. Lagipun sementara saja. Bukan tinggal bertahun tahun pun atas kapal tu. Lagipun dlm flight aku mmg tidur. Aku mmg bawak neck support n selimut sendiri. So buat la mcm rmah sendiri on the flight tu. Yg penting, bila aku suda sampai d destinasi. And they didnt make a hole in my wallet kan!! Sy kedekut ckit!

Sapa2 yg mau bercuti tu sila layari Airasia.com ok! skrg ada promo. P bali RM99 saja b4 tax! After Tax dlm rm200++ saja!!








LaQueen: Lama gilak aku xnaik MAS ni. Sejak tinggal d penang mmg jd peminat tegar website AA!

1 comment:

Habibah Ghazali said...

baru aku jumpa blog ko ni...

seriously aku ndak ingat perangai2 keji aku masa sekolah dulu. hahaha