Wednesday, December 4, 2013

Cerita toilet

Hi,

Hari ni mau cerita tandas lagi. Last week adalah pergi satu kilang ni. Then pegi la tandas baru diorang. Cantik. Mangkuk tandas siap ada bidet lagi (air pancut untuk cuci2).

Tandas pertama: Ada selonggok tisu. Tak sanggup pulak aku membuang di situ, kot2 dibalik tisu bertimbun tu ada  longgokan tahi.

Banyak tandas lagi... relax la.

Tandas kedua: Ada pembungkus pad. Aduiii... Try flush tapi tidak berjaya. Takkan aku nak kutip kot.

Tandas ketiga: Ada kesan tapak kaki kat mangkuk tandas. Mangkuk betul la sapa bertenggek atas mangkuk tandas tu.

Jangan risau... ada banyak bilik tandas lagi.

 Tandas ke-4: Ada taik kering di dalam mangkuk tandas!! URgggghhhh!! This is one of the disadvantage tandas siap ada air pancut2 ni. Kalau taik terlekat tepi mangkuk tandas tak boleh siram. Takkan nak lap pakai tisu pulak...

Tandas ke-5: Mangkuk tandas ditutup and i am not ready for any surprise yang mungkin ada dibalik seat cover tu.

Tandas ke-6 : Look good. Lagipun ini the 2nd last toilet kot. Maka membuang la di sini. Lega....
Aik??
Eh??? 
Urgh!!!
What the &*^$$)(@!!!

Ya! Kepala pili tiada. Maka macam mana kita hendak mencebok??? Nasib baik mak cuma buang kecil2an. Mari la kita beristinjak. 

Oh my goodness!! Begitu la banyak toilet.... Setiap satu pun ada masalah. So listen! Bukan manusia saja ada masalah. Toilet pun sama!!





3 comments:

Daddy + Mummy said...

Geli maaaakkkk

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 98
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Anor@Nad said...

Hahahahah sabar jelar