Friday, March 30, 2012



Look who is turning 1 this coming April 1st!!

My handsome soon-to-be-toddler.

 
No joke man! My baby Aidan is no more a baby soon. He will be a toddler.  Sob sob sob... Sedih pulak mak. Lepas ni Aidan dah masuk sekolah, tak da la merengek lagi bila mummy pegang kunci kereta. Lepas tu ada awek pulak, sure la mummy no longer be your no 1. Lepas tu pindah rumah. Lepas tu kawin. Huwaaaaaaaaa!!!!! Okay berlebihan. But seriously, bila fikir macam tu mak emo! Masa, sila bergerak slow-slow! I want to enjoy him while i can.

 

You will always be mummy's little man

So how the celebration gonna be? Initial plan was to celebrate just kita 3 orang anak-beranak saja. Then Air Asia offer pulak RM0.10 ticket minus fuel surcharge lagi. RM12.20/return/person KL - KK. Cun la tu. Jom larikan diri..... 


Handsome tapi belum dapat kaki.         






Petang tadi kitorang sepatutnya ambil gambar di studio. But due to miscommunication (miscommunication la sangat... padahal kes malas nak explain kat sini. hahahaha..), terpaksa postponed next week.  Alang2 my soon-no-longer-a-baby Aidan tu sudah hensem tahap ke-8 so kita singgah la Menara MK untuk shoot outdoor sambil mummy feeling2 Lisa Surihati (version gemok) and Aidan jadi abang Busri. Jom tengok gambar boleh? Satu lagi kes malas menaip. Aduhai....


Handsome kan!!



Mummy melting....


 Model yang susah menerima arahan.    

















l
Apa?!!!


Terpaksa bagi dia mcD tu untuk distract dia dari terus mengangkak.

Okay! dah boleh balik.


Mau tengok mummy Li.sa Surihati?? eh! Lama tak buat sengal.
Sila scroll BINTANG!!
hahahaha...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*



Aidan gonna be 1 soon which means its been a year suda aku beranak. Tapi kenapa aku masih gemuk?!! Derrrr.... Redha itu pasrah. 



 
x.o.x.o,

6 comments:

FifiEy FzEa said...

hensem lah abang Busri! Cun lah Lisa Surihati! sedondong gituuu..hahahahahaa

Cinoi Lavigne said...

Encomnyaaa aidan behh. bila la kamu ke kk kak?

Maharani said...

Fifiey: Nanti bgambar di studio ada la di recycle balik pakai baju ni. hahaha...

Maharani said...

Cinoi: Besok!! Wehooooo..... Bila kau punya majlis ni?

miya said...

ndak ba gemuk.. gojes apa..

CathJ said...

Gemuk???aduhhh...syukur la dpt body sexy mcm tu... Kena mcm badan akak...menangis kau..hihi..

Happy belated bday to your prince.. My baby pun 1 yr this mth.. :)