Tuesday, January 12, 2010

Azam tahun 2010 yg ke-xx

Haluuuu..........


Cerita jalan2 semalam kita tangguh dulu ya. Sbb gambr blum upload lagik. Ko tau la kalau mo upload gmbr ni leceh ckit. Kena kecikkan size la... bla bla bla... Ok. Sila teruskan baca paragraph d bawah ini.

Bulan march ni family c Addy mo buat gathering d KL katanya. So tugas aku la skodeng tiket for my mentua. Skodeng jak la. Bayar2 tu tugas c Addy. Sambil tgk tiket utk diorg, aku pun carik la lobang utk aku sendiri p bercuti. Destinasi yg sgt sgt dmengidam skrg ni adalah Bangkok. Serius weiiii... i want to go to Bangkok more than Paris or any other place skrg ni. Ya ampun... Kesian kan cita2 ku ni. watever...

So konon2 skodeng august before bulan puasa la. Perghhh!! Best beb!! Harga tiket mmg marvelous la!!! I love u MAS!!!


Ko tgk tu!!! RM37 per person ok!!!
Kalo mata ko berpinar pinar mo tgk tu, ko tekan la gmbr tu kasi besar.
biar jelas n jeles ko tgk!


Nah!! Lagik!!!

Utk tiket balik pun sama beb!!!!Align Center


Lebih murah daripada tiket pegi KK!! Nah!! Ko pun kelam kabut la ni mo p bangkok kan. Echecheche...... Kemain lagik ko ah! Relax beb...

Lepas kira2 campur, darab semua...... ko rasa dlm harga berapa beb??? Aku agak total below than RM500. Infact hehehe.... Aku rasa dlm Rm400 jak la mahal2 pun. Ya la... 1person return ticket baru Rm78. Darab 2, RM156 only mah!! Busuk2 tax pun... Aiya... Dlm RM400 la! Seronotttt!!!



Sekarang sila tgk ini!!!!!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
(gigih jugak mo kasi bintang2 kan)

Align Center
Nah kau!!! RM998!!!

Ini including insurance RM88 for 2person la. Sejak bila pulak MAS ini bagi option utk insurance?? Mcm Air Asia la pulak. Tp gila ah. Daripada kiraan aku yg guna jari pun bole tu kepada kiraan tak terjangkau akal ku.


Ini nah pecahan tax yg diorg bagi. Pecah impian ku!!!!



Ya! RM37 is seriously xlogik la kalau all-in price tp tax diorg tu bah! Aduh2!! Xpa la.. mak shopping d Summit jak la. Sana pun rasa mcm mini Thai jak. Byk btul baazar baju thai d sana. Siapa mau ikut??? Xpayah passport.



x.o.x.o,

4 comments:

eynda said...

Asyik ngidam jek ni...tak lama lagi ngidam mangga muda pulak muahahaha...

booh7979 said...

Tadi mula2 baca mo excited suda...last2 duh!heheheh

Cik Emi said...

jom phuket! naik bus jer.. rm 350 :P 3 hari 2 malam!

comey_lote said...

sekali kene tifuu daa..gila mahal tax dia!!