Wednesday, December 2, 2009

Hasil belian d Harbour town.

Hyee kamu............


Hahahaha.... ada lagik entry hanimun. Byk2 bersabar ya.

Aku x shopping byk pun d sana. Bole la kampung2..... Tp aku tetap exited mau tayang. Malam tu jgk aku amik paksa c Addy ambil gambar. Muahaha... puas hati aku. Err.... xpuas sebenarnya. Bila la bah aku mau kena nombor ekor ni. Kalau harapkan bonus, hutang credit card jak lepas (pls take note ya opis ku).

Eh! Kalau tpaksa tgk model tu skali xpa kan. Sbb dia memang bgitu. Camera friendly kadang2 bole jd camera freak. Nasib baik beliau dkurniakan laki yg penyabar.


yeah2!! Long Cardigan baru!!!!
Sunglass baru!!
Headband baru!!!
kasut baru!!


No-more-sexy-back.
Kain sejuk-sedap pakai
I have one more of this long cardi. Anyone interested?? But only in Purple.
Do SMS me. 014-6550981


Yeah2!!
Warm-knitted cardi baru!
But its for my niece sebagai motivasi.

Addy did ask me "y didnt u keep it urself?" Ish mana bole. Xbaik tamak... ^sigh^

But i get my self this!!!

A trench coat!!

Wehoooooo!! Walaupun aku xtau mo pakai p mana la trench coat ni tp aku mau jgk!!! Lagi pun murah. hahaha..

Addy suruh beli boots jugak. Sgt2 murah n cantek la d sana. Tp aku xtau la kenapa aku xambil. Padahal sblum pegi sana tu bukan main lagik getek mo beli boots. Nasib baik xbeli, sbb d sana kan semua org pakai sandal jak skrg ni.

Last skali............


Skinny Levis for myself.

Aku xpaham saiz diorg. But my jeans size is 10!!! Gemuk kah itu??? Mula2 amik size 6 uol. Sbb biasanya aku pakai size 4 jak. Nahhhhhh... muat sampai paha jak! Malu aku dgn diri sendiri n cermin d fitting room tu.


'M' size long-t!!

Mula2 amik S tp mcm lemak2 terkeluar pulak dgn riang ria nya. So switch to M but skrg mcm besar pulak tu M. Apa2 la labu.....

Dats all folks...... So xpayah tny aku beli apa ya kalau jumpa aku d mana2. Tp aku lupa pulak mo ambil gmbr fridge magnet, key chain n segala mak nenek souvenier. Lenkali la... Saja jak mo buat entry lain2 supaya ada cerita. Hahaha...



X.O.X.O

5 comments:

rara said...

tom, trench coat tu cun!
selamba je pakai, sekarang kan hari2 hujan.. sejuk! ;p

MAKCIK REHAN said...

Hi Tom,

Ingat Makcik lagi tak? yang tercicir botol susu anak haritu LOL [sib baik tak tercicir anak!]

syok layan entry2 tom pegi ostolia. eh, dh kawen rupanya. jumpa haritu mcm remaja kotex jerk [rujuk citer kisah qaisara :P]

enjoy ur writings. nanti makcik mai baca lagi :P

Gallivanter said...

I actually prefer the dress, and not the coats that shuns the dress. :-P

Where to buy it ah?

Gallivanter
www.danielfranklingomez.com

Maharani said...

rara: thanks!! hahahaha... baru jer tgk td org pakai trench coat kat kilang. nak tunggu salji turun kat kl ni. xsabar!!!



makcik rehan: hehehe..... kalau mencah tu tercicir, tom sanggup jaga. jgn risau. mencah tu super cute!!! mmg kadang2 xnmpak mcm bini org. kadang2 budak skolah pun berani ngorat. rasa nak sepak2 jer satu2. umur tom dah nak masuk 30-an. oh!!!


daniel: i bought it at the cheap2 thai market bah. hey.... glad dat u left a comment here. actually i'm following ur blog as well as ur kadazanbonita's blog!!

iNa said...

nice..
cntik sgt...same as u...so sweet..