Tuesday, December 1, 2009

Ada org masak.

Yuhuuuu..........


Emy!!! Kenapa ko x dtg?! Ko tau x aku dgn Addy punya beriya iya la pegi tesco beli barang utk masak. Konon2 aku nak tunjuk teror la dgn mak ko smlm. Dah la x dtg! X sms pun. Org call pun xjawab!! Grrr....

Oleh sebab ko xdtg, kami decide utk masak n invite few of Addy's fren dtg rumah. Barang suda beli ni weiii! Xmasak membazir. Laki aku siap beli periuk besar tu utk masak. Rugi la ko xdtg sebab aku masak laksa sarawak. Pada yg x roger aku pun rugi jgk. Hahaha... sbb kan aku suda ckp dlm entry lepas sila roger aku kalau mo dtg rumah.

So ini la saja hasil air tgn aku kecuali pizza dgn kek tu la. Itu pun mo habis mknn baru igt mo amik gmbr.

Laksa Sarawak!


Antara yg bertuah sbb dapat makan masakan aku. Huahuahua... Ada siapa2 sakit perut?!


En, Ash & anak diorg Alisya serta mak buyung Eis


Suasana d rumah ku yg comel yg kadang2 mcm nursery, kadang2 mcm klinik ibu mengandung


Ammar (husband Eis), En & Alisya

Yg dtg tu masing2 ada baby kecik atau pun mak buyung. Semua 1st baby. Full of exitement. So meriah la rumah dgn cerita beranak la, baby la, online shopping la. Lelaki pun sama ok. Tiba2 aku pun exited ni! Xsabar! xsabar!


Ashra & ALisya!

Bini Mail (nama lupa la pulak) & Izat


Bapak2 mithali!


Ibu2 mithali cerita pasal online shopping!
Yg duduk xsenonoh atas massage chair tu adalah tuan rumah.


Gumbiranya rasa hati dpt buat mkn2. Ini 1st time tau. Sblm ni tau mkn jak d rumah org. Semua ckp laksa i sedap uol!! Mak suka!! Itu pun sbb diorg xpernah rasa laksa sarawak. Nasib baik!! Aku pun siap bgtau awal2


kalau rasa pelik2 tu mmg mcm tu la laksa sarawak.
kat mana2 pun mmg mcm tu la rasa dia.



Hahahaha........... Tapi kan...sampai aku dlm fasa tutup kedai pun ada yg datang. Nasib ko la Wana, udang tinggal 4ekor jak. Ni pun mak buyung jugak. Due sama dgn Eis, bulan depan.

I was so overwhelm by their comment. Berani ko ckp xsedap!!! Aku tolak ko dari balcony rumah aku. so mayb there will be another time. Tungguuuuu..............

Thanks guys n thanks jugak Emy sbb ko xdtg, kan dah jadi rezeki org.



X.O.X.O

3 comments:

Devilish Angel said...

Again... looks can be so deceiving ;) I never thought you can cook, honestly... Kudos 2 you!

Maharani said...

thanks devilish angel. u puji banyak sangat ni.. next time i cook, i jemput u la!

Maharani said...

thanks devilish angel. u puji banyak sangat ni.. next time i cook, i jemput u la!