Wednesday, October 28, 2009

Aku masih hidup dan menendang!!!

Yuhuuuuuu... huk huk hak hak kahak kahak!

Ya ampun! Rumah siapa la yg berhabuk ni!!! Berhabuk, bersawang siap berpenunggu suda ni blog.

Ok.... ok... untuk pengetahuan semua, aku suda selamat berpindah ke KL last week. Untuk yg mcm xmau tau tu, bole blah. Yg ko sebok2 baca blog aku ni pahal? ;p

Sekarang aku sah bergelar suri rumah. Eh! Tp xla full time masih part time jak. Ya la... dulu2 lepas kawen kan mmg full time SINGLE. Wehoooo... Tp belum merasa sepenuh nya tugas2 jd bini org sbb my PIL ada d cni. So masak2 mmg dserahkan bulat2 tiga segi empat segi kepada MIL. Aku kan blum brush up lagik my cooking skill. Daripada diorg makan terpaksa buat muka kelat2 pelik2 sbb masakan aku, baik la kita nikmati masakan MIL yg lazat!! Hoho!! best nya dooonia ini!

Oh ya! Aku masih kerja d kompeni yg sama. Now opis aku d Shah Alam tp siapa2 yg rasa mo ngajak aku dating time lunch tu bole lupakan dulu okkkkk sbb aku cuma ada map rumah aku-opis-rumah aku. Lain2 tempat aku xtau! Area Damansara bole.

Eh! adakah org mo ajak aku p dating ni??? Ajak la!! Ajak la!!! aku boring ni. C Addy lagik la boring sbb terpaksa lunch dgn aku tiap2 hari.

Itu saja update untuk masa ini. Mayb akan update lama lagik. So p la beraya depavali rumah org lain dulu ya. Rumah aku blum install internet lagik. Baru apply minggu lalu. Bila tah org TM ni mo dtg. D opis pulak malu2 kucing, gajah, kambing segala aku mo update blog. So pagi2 b4 aku pigi kerja mmg aku singgah CC untuk baca emel. Nasib baik ada cc bukak 24hrs. So ada la jugak aku baca blog2 kamu semua. So jgn kamu igt aku xtau kalau kamu mengumpat aku. ;p

Oh! ya.... Minggu depan aku akan p berHANIMUN dgn c Addy (Mcm la ada laki lain). Tp blum buat apa2 persediaan mental dan fizikal lagik ni. Survey2 pun blum lagik. Mampus la semua kelam kelibut nnt. Arghhh! Semoga semua selamat dan doakan juga mampu menbawak HASIL dari hanimun tersebut ya. ;) Aku teringin btul mo beli kasut boots. Eh! ko jangan la ketawakan aku. Kasi chance la aku pun mo pakai jugak boots selain dari safety boots yg jadi sbahgian daripada uniform aku skrg ni. Mana mo carik ah??? Yg murah2 jak yg aku mau. Kalau mahal nnt, sampai sana makan boots pulak aku sbb xda duit. Aku ada berkenan trench jacket d MNG. Cun uoolll! tp RM400++. Patut beli kah?? Tp aku bukan p tempat sejuk. aku p tempat HOT and SPICY! Aku p mana??? Aku p Gold Coast jak. Ya.... Gold Coast sepang. hahaha. Bukan bah. Saaaaana Ostolia. Ok! Sampai ketemu lagik. Aku mo p beli bikini ni!!!


X.OX.O

5 comments:

Topsy-Turvy Mum said...

dah settle semua Tom? dah dpt kete sewa?

Have fun k..amik gambar byk2!

Bulan depan update pasal morning sickness...wahaha!

Maharani said...

hi sis rox! blum settle. baru settle hotel. kereta blum decide. baca kat porem ada yg ckp ok jer kalau naik bus. take the 1 week pass. hmmm.... will decide by tonight.

eynda said...

Wah!! Hanimun kat ostralia laaa...jeles boley??

Ehh..ofis di shah alam?? Area mana??

Maharani said...

sis eynda: hehehe.... tak yah nak jeles! tom lagik jeles tgk ada hubby sanggup sponsor LWM tu!!! huwaaaaa....

opis tom d shah alam. d mn?? kejap eh. tgk name card dulu. oooo... kat seksyen 20. mna tah. tp ada kpj ker apa nama medical centre kat cni ni. depan tu ada restoran mamak khulafah. itu la petunjuk nyer. lain2 tak tau. hehehe..sis eynda SA kat mn?

Penjejak said...

kah kah kah...

ops... salam....

first time baca blog ni, tuan umahnya memang jenih gaya penulisan santai dan lawaks.... meleleh air liur den baco... kah kah kah...

keep it up Dewi Maharaniiiii...