Thursday, July 23, 2009

Tok Moh Dewi

One fine day in KLIA departing hall.

Dewi: By *its not hubby ok... it baby... euuuuuuu*, kan best kalau skrg ni kita ada PSP. *sambil buat2 bunyi manja menggoda*

Konon2 la boring duduk sesaja kan d KLIA. Shopping tingkap? Xsampai hati utk mengcrushkan hati sendiri bila xmampu memenuhi tuntutan duniawi.. Lagipun Addy bukan jenis yg kalo ko jeling2 barang then kenen2 bg signal mata, signal body language segala yg ko dah jatuh cinta gila babas tp xda peruntukan sbb tabung sudah pecah awal2 bulan lagik tu, dia mau beli kan ko. Lagi dia blah ada lah. huhu... hnya mampu beli paper n magazine ok kalau d airport.

ok. back to the story.

Addy senyum. Cheeky smile. Korek2 dlm bag..... senyum lagik! Pahal la mamat ni. H1N1 kah apa. Jeng jeng jeng.................. ko rasa apa? ya btul la apa yg ko pikir kan tu.

Dia letak PSP atas paha aku!

Addy: mcm mn baby *euuuuu.. sila muntah d luar* tau ni?

OooOOooo.......... beli PSP xckp ya!!! Igt ckit, i ada instinct yg kuat tau! Tp alangkah baik nya td kalau aku ckp

By *double euuuuuuu*, kan best kalau kita ada BMW, rumah banglo sekali dgn kolam renang, dryer, org gaji lapanpluh org, bla bla bla....






2 comments:

eynda said...

Eceh....mintak betis nak peha nih...hehe...ntah2 dia kasi kalau cakap nak semua wishlist tu hehe....

nona said...

kan best kalau dpt baju free....