Friday, July 24, 2009

Its just great!!


Hows my new layout? lebih terang mata memandang kan. but i had problem. I couldnt find the words yg di atas2 tu. ala... benda yg sign in, sign out tu. How to create entry la skrg ni??? ini pun dpt create coz blum tutup page 'edit html' td. Grrrr...... ni yg malas ni!


***update***

Thanks Navy!!! suda bole view. Bikin suspen seja. Biarpun benda alah tu mencacatkan view layout ni tp leganya bila benda alah tu ada semula d atas tu. pheeewww..... oleh itu mari kita berpoco poco!!




LOVE,

9 comments:

eynda said...

Ha'ah kennot see jugak dari sini sign in sign out itu....

ArmaniWhite said...

mo taruk smula tu navbar, sila baca d sini http://themelib.com/2008/07/how-to-hide-or-show-blogger-navbar/

Maharani said...

sis eynda: hahaha... tom terpanic jugak td.


sis navvy: thanks navvy! aku igt xmo tutup pc suda tadi sbb nnt xbole p dashboard. hahaa...

QueenWizza said...

layout yg comel hehehe

Suriza_Eryna said...
This comment has been removed by the author.
Suriza_Eryna said...

Wahh Pakat yea semua tukar layout blog, su pun baru tukar layout tom, sila2 jenguk... anyway cute sgt blog baru tom ni ceria su tgk...

nona said...

nice lyout...
mane nk dpt bnde cumil2 tu ek?

m@ said...

tom..jenuh ma nk chat kat shoutbox dunno nape x boleh uwaa...
cantek layout baru ni sweet je..
hrtue ma ade jumpe layout i luv eat eggs..teringt kat tom:)

m@ said...

yg ni..tom kan suka eat eggs..cutelaah

http://www.bloggerstyles.com/i-love-egg-blogger-template/