Tuesday, May 12, 2009

Update on Maharani

Gud morning people......


I have updated Maharani . Semoga ada yg berkenan.

Butterfly cutting.



ini dgn modelnya. suda pernah upload gmbar ni d cni dulu.





ini dia.... Kimono!!



maaf xda model. tp sila percaya bahawa ia nya amat cantek. Xpcaya xpa la...


Kimono ada 3 kaler and only 1piece each. sila rembat sblm terlambat!!


L.O.V.E

10 comments:

melin melinda said...

dewi,

6 dan 7 june ini ada di penang tak?
i mau ke sana le....ekekeke....

Maharani said...

hi sis melin,

ada!! sy ada d penang. sbb bday agung sy kena jd kuli. sob sob.. anyway, lepas kerja n sunday mmg free la!! mai la cni. dah biasa ker dgn penang? kalau tak, tom suuuudi jd guide. tp sesat sesama yer.

melin melinda said...

mau tanya sama tom kedai makan yg best kat sana...

i pi sana sebab htr adik ipar mau bertunang dgn org butterworth lah

mai sana satu gerabak keretapi...ekekeke

tapi jika ada masa mau juga jumpa sama tom....

Maharani said...

oooo... kalau nak mkn

1)mee udang bole p sg dua.
2) nasi kandar bole p line clear
3) Char koay teow bole p Bukit mertajam
4) kalau nak mkn laksa bole p balik pulau
5) kalau nak mkn derian bole p balik pulau (kalau dah start la)
6) kalau nak mkn cendol bole p penang road
7) kalau nak beli jeruk n buah pala bole p chow rasta
8) kalau nak mkn... mkn apa lagik ni?? oh. sup sedap (kata org) bole p mkn kat sup hameed kat jalan penang


cukup tak nak mkn 2hari?? kalau xcukup nnt tom tmbah.

naik ketapi ker? best nyer!!! thrilll!!! jgn lupa roger2 tau. nnt tom tgu stesen keretapi

nona said...

kaki tom cantik!jeles!ko pkai ape ek tom?asal mcm glow gle kulit ko ek?weh kongsi r rahsia wehhh

Maharani said...

adei la cik serawa ni! ni betui2 ker atau nak suh aku tutup kaki? hahaha... lutut hitam berkerak la. n tom xletak apa pun coz xde benda nak letak. huhu.. cuma kaki jenis xde bulu. lately perasan paha makin besar. huwaaaa

nona said...

serius!cantik.jeles gile2.kaki aku mmg jauh langit dr bumi r nk compare ngn tom.xde kerak punn..cun je.n xbesar.jus nice..
owh xde bulu ek?sgt menguntungkan!

melin melinda said...

dik non...

mai satu ketapi tu maksudnya dtg beramai2..atau berbondang-bondang org kata...ekekek

tom

tau tak kat mana lorong kulit yg ada penang flea market tu?
flea market tu hari apa ekk?
best tak agak2nya?

Maharani said...

sis serama: nak kaki glowing2 ker? aisey tu senang jer. g photoshop ker, photoscape ker apa la. pastu glow2 kan la gmbar tu. bukan kaki muka jer glow, dgn baju pun bole glow ok. itu la rahsia yg ingin dkongsikan hari ini. ;p

Maharani said...

sis melin:

lorong kulit? tau. tau sgt. hari ahad. dr pagi smpai tgh hari jer. apa yg best? hmmmm.... ada psar pagi kat situ. hahaha... takde la, kalau ada brg hilang pun bole p tuntut kat situ. hehehe.... sbb diorg jual brg 2nd hand. tarikan sebenar lorong kulit ialah tmpt jual brg antik!!