Friday, May 8, 2009

Gelap!!

Eh! Ada soalan ni?? Gambar aku dlm blog ni gelap kah??? Aku bersiaran dr cc ni. so vain p la bukak blog sendiri. Mcm apa tah gmbar aku semua. Gelap!! Aku try bukak blog org lain cantek jak. Aku mati2 la edit bg meng'enhance kan gaya mutu keunggulan gmbar aku tp sbenarnya gelap. Dlm laptop berabis cun la aku rasa gmbar2 tu semua.

Korg tgk gelap kah?? SILA JAWAB KEJAP.


L.O.V.E

5 comments:

Ogy said...

hai tom..

tak gelap pun..okey dan cantik je...maybe resolution warn kt pc cc tu kot yg tak betul...

Maharani said...

thanks for the respond. tp tom tgk gmbar gee cantik jer!!! terang jer.

QueenWizza said...

haha
kak dewi ni
x gelap pun gmba
ok je
CUN!

hehe..maybe pc tu la kot.
pc tu zaman tok kadok kot.
hahah.

Maharani said...

ya la kali. habis semua muka aku jd hitam ni. baju pun gelap jgk. kesian btul la. eh wizza! bila mau ambil baju ni??

QueenWizza said...

kak dewi

isnin akak cuti x??
kami cuti isnin. ingt mo amik bju tu isnin..ptg2 sikit. coz tgh ari tu kami mo pegi picnic d feringgi. hehhe.. now kt kl. ahad bru blk. isnin bole la jmpa. akak tinggal mana?