Monday, March 23, 2009

Bila suda kena marah.

peace cikgu ku sayang!!



Parking kereta. Sarung seluar pendek. Pakai kasut jogging. Turun naik tangga apartment aku (aku tinggal tingkat 10 ok!!) 2 round. Lepas tu lari ke padang. Lari 1 round. Then brisk walk 1 round.

Semua ini berkat kena marah oleh cikgu besar sekolah diet. Sis bim. Takuttt woooo... Amacam cikgu besar? ada ok kah aktiviti sy hari ni? Xbole lama sbb jam 6.30pm kena balik rumah. Kalau tidak, nanti datin sofiera marah. ;p

Tp esok2 sy balik awal then jogging awal ckit ya. Sbb td balik kerja lambat. Singgah makan dulu. Sbb tu xbole lari sgt. Senak perut. Terlalu takut cikgu marah besok sampai lupa bahawa baru saja lepas makan. Diharap sy mampu membanggakan cikgu tidak lama lagik.




L.O.V.E ,

15 comments:

nona said...

waa...rajinnye tom excersice...
org yg kurus pun xcsce gk ke....
ini macam kalu..aku yg gemok ni apetah lg...wawawawa....tertakut..

tom..kt porem kite suda kenal.lg2 tom terkenal.lgla me knal tom..
me serawa..
now kat klang...

Maharani said...

hehehe.. dah takut baru nak jogging. Ok jugak kan ada pengawas ni. Disiplin ckit. Maklum la diri sendri xde nyer disiplin. Dah tgk blog serawa tp x gemok pun. Tiiiipoooooo! x caye!! cun jer.

Kalau serawa mmg la tom kenal. gambo jer tak publish kat porem. tom ni gila glamer. jaja gambar di seluruh pelosok porem. (pa motif kutuk diri sendiri ni?!)

Bimbo said...

Haha.ko ni kan.aku dh ckp bkn mrh ko.tp xpe.aku bgga ada ank murid mcm ko.trus eksesais blik keje.u want to lose that fat,u gotta work for it!yeah!he3.tahniah tom.keep it up!

nona said...

itu gambar menipu..haha.kasik tgk real...baru tom tau..
haha...kite xdpt nak jaja..nnti kne marah woo.padahal dlm ati nk je jaje..

tom,xde jual beg2 ke...or mcm2jnis lg bju diblog kah??
i kno u hve a gud taste..

Bimbo said...

Hai nona.bim slalu nmpk nick serawa dlu.tp x ingt kt thread ape.skang aku dh obses sgt thread diet,smpai xtgk thread lain.ha3.

Maharani said...

hahahaha... ok2. nak start JM! fuh22! tp bole mintak leave tak cikgu besar? nak balik kampung 5hari. mknn mak so irresistable. Lepas tu sy nekad akan berkeja lebih keras lagik utk six pack!! nyah ko tube!!

tapi kalau cikgu tak bagi sy amik cuti 3hari pun cukup la.

Maharani said...

eh! cikgu online malam2?? ada laptop baru yer???

Maharani said...

nona: mmg tom nak jual beg. Ada kawan nak consignment beg dr sarawak. tp bila tah dia nak letak beg dia tu pun tak tau la. org suka pakai beg mcm mn eh? tom belasah beg sama jer setiap hari. huhu..

baju tu masih tercari cari. bila beli sendiri ok jer. tp bila nak carik utk jual tiba2 blank. serius. tiba2 semua was2. takut xlaku. aisey.. peniaga penakut. tp akan d tambah. sila tungguuuu...




sampai berjanggut.

nona said...

tom tgk2 la dr blog2 org yg jual yg lain2..
mau link?nona kasik..
http://diaryofane-shopaholic.blogspot.com/

ni lg satu...
http://ashopaholicsden.com/

Maharani said...

nona: thanks nona. mmg tom peminat shopaholicden ni. tp tgk pesen mcm tak seswai jer utk pasaran tom. xmuslimah. tu yg takut tu. kalau semua org ok. tom orait jer. kena buat market survey ni.

Bimbo said...

eh budak..aku semalam reply guna henpon adikku yg ada wireless tu.hahaha. hubby takmo belikan laptop dulu,dia ckp aku dah obses.hehe

Maharani said...

sis bim: eh! maksud nyer rumah sis bim ada wireless la? wah! ini suda bagus. Xperlu langgan streamyx.

nona said...

haah...they all punya pkaian xseswai..tp ade gk yg ok tau tom..
n boleh disesuaikan ngn gaya muslimah,ok je...
i pon slalu je pkaii baju2 yg dpikir logik,muslimah xpkai..but still proper..lg2 my bf tu particular bab2 body ni.heheh..

p/s..jgn lupe kasik tau kalo ade baju

Bimbo said...

tom, mmg ada wireless dekat2 umah ni .free la.haha.best best .tu la aku meroyan nak bli laptop.laki ku ckp nanti aku takde keje lain.dah la takde anak kan,lagi la obses ngan laptop nanti.haha.

nona said...

hai bim..
hehe...tula...sgt teruja tgk bim pny body skang...