Wednesday, January 7, 2009

Pisang goreng...

Smlm aku stop kereta tepi jalan utk beli pisang goreng. Ya, i'm well aware of the lemakssss. Bagi duit rm2 dgn kakak jual pisang tu.

Kakak:
Yer nak apa?

Aku blur kejap. Kakak ni ada jual prepaid kad kah? Kalau ada okay jugak. Sbb nya aku x nampak benda lain atas meja tu kecuali pisang goreng. Ubi goreng pun xda. Lekor lagik lah xda. Ish... x paham la. Mayb dia try to be polite tp aku x phm jugak!

Kadang2 org mmg suka tny benda2 yg spatutnya xperlu tnya. Contoh nya:


Tengah talipon ker tu? - waktu tu sah2 talipon d telinga

x. tgh berak.


Tp kalau kawan2 aku mmg aku jawab

soalan kah tu? kalau soalan aku xmau jawab.







dan utk kakak pisang goreng tu aku jawabkan jugk

pisang goreng yer..

blur.....










LaQueen: kau tgh baca blog aku kah tu? hahaha...

3 comments:

Daddy + Mummy said...

ndak la.. Tgh mengeja.. Haha..

Daddy + Mummy said...

ndak la.. Tgh mengeja.. Haha..

LaQueen said...

bkn mau reply c mummy ni. mau menaip jak!