Sunday, March 4, 2012

Grrrr.....Jumpa minggu depan Pasar Pagi Kg Penchala.


 Holla.............. 

Happy Sunday! 

Semalam terbangun pukul 2pagi. Surf tenet, read blogs, forum & facebook. Pukul 4pagi teringat pulak semalam ada rendam kacang hijau untuk buat bubur durian. Arggggh!! Alang2 bangun biar sampai masak bubur. Apa2 la. Bubur on progress, kembali ke lapppppppppptop! 

At 6am operasi rebus lala pulak. Beli di pasar tani Kelana Jaya semalam RM7/kilo tapi orang tu tertimbang lebih RM8 la pulak. Saja la tu! Lala sudah masak. Bubur suda masak. Apa lagi ni???? Lala tu half goreng la.. letak halia hiris, bawang putih cincang, sos tiram, cili & daun bawang dari pasu. Done! Emmmmm... Goreng nasi la untuk breakfast & Addy's lunch box. 

Serawa durian & pulut.

Itu gambar hiasan ya. Makan last week di SweetChat, Mines. We do not know what is Serawa ingat kan tempoyak. hahaha...


Aidan bangun. Suap bubur... bukan bubur durian. Bukan nasi dia la. Gaban kah bagi Aidan makan bubur durian pagi2. Kembali ke lappppppptop! 

Cendol Durian

 Haha.. Ini pun gambar hiasan. Makan di SweetChat jugak. Asking for Durian pancake sebenarnya tapi takdak. Kecik perut aiiii!

Mandi kan Aidan & diri sendiri. Pakaikan Aidan hensem2 dan diri sendiri cantik. cantik ker?? ;p Hajat di hati ingin jalan2 ke Pasar Pagi Kampung Penchala. Siapkan bekalan pampers & susu Aidan. 


cakap la kami sweeeeet macam kedai sweetChat!


Cari
*
punya cari
*
punya cari
*
punya cari
*
punya cari

sampai aku pun pening. I couldn't find the house key. Greatttttttt! My key dalam kereta Addy yang sedang bekerja di Subang. Mari la berdoa tiada kebakaran disengajakan atau tidak (aku stress suda ni) berlaku sampai Addy balik kerja. 

Mak very the over. Nasib baik boleh blurkan. Anak ikut jugak



p/s: motif gambar xda kena mengena??!! Saja la! Kalau tak letak sini bila lagi aku nak letak. Bukan rajin update blog pun aku ni. ;p

p/s: baru lepas makan bubur. Sedap yooo bubur aku! Sekian. Selamat jalan Pasar Pagi.




 Love you.
 

No comments: